Laguna: "L'augment d'afiliacions a la Seguretat Social demostra que les polítiques socialistes afavoreixen una ocupació de més qualitat"

El portaveu socialista d'Ocupació en Les Corts destaca que la Seguretat Social gana en la Comunitat 14.862 afiliats el mes de març

Guardar

Un cambrer treballant a una terrassa
Un cambrer treballant a una terrassa

El portaveu d'Ocupació del Grup Socialista en Les Corts Valencianes, Carlos Laguna, ha destacat hui que "l'augment d'afiliacions a la Seguretat Social en la Comunitat Valenciana durant el mes de març demostra que les polítiques socialistes afavoreixen una ocupació de més qualitat". Així ho ha assegurat sobre les dades d'ocupació conegudes hui, en els quals es reflecteix que la Seguretat Social gana en la Comunitat 14.862 afiliats el mes de març.

"Malgrat els efectes de la pandèmia i la guerra a Ucraïna, i sense triomfalismes, seguim en la via d'apostar per una ocupació més digna i desmuntar les faules d'una dreta extraviada, que assegura que sap gestionar millor, però només sap deixar pufos i factures sense pagar", ha defensat. Així, ha assegurat que "comencem 2022 amb xifres rècord d'ocupació en la Comunitat Valenciana, continuem generant una ocupació de major qualitat i ara continuen augmentant les afiliacions a la Seguretat Social, que aconsegueixen en la Comunitat Valenciana un 6,32% enfront del 4,83% de la mitjana d'Espanya". També ha destacat el "significatiu augment de la contractació indefinida, amb 19.422 contractes indefinits més, una xifra un 52% superior a la registrada el mes anterior".

Així mateix, ha destacat l'augment de la contractació indefinida. "Els efectes de la reforma laboral, que aposta per una ocupació digna i de qualitat, queden fora de tot dubte", ha afirmat. En aquest sentit, ha subratllat la labor decidida i rigorosa del Consell de Ximo Puig, "un govern centrat en l'objectiu de la plena ocupació". "Mentre els endevins tractaven de bloquejar canvis legislatius que milloren la vida de les persones, els i les socialistes prenem mesures i generem un marc d'estabilitat que atrau grans inversions com la de Volkswagen, amb la seua gigafactoria, o dona eixida als pufos del PP, com la Ciutat de la Llum", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats