"La València que cuida", lema per a les municipals de Unides Podem-EUPV a València

Guardar

IMG_1918
IMG_1918

La candidata a l'alcaldia, María Oliver, al costat de la resta de membres de la candidatura, ha presentat aquesta vesprada l'eslògan i imatge de la campanya. En l'acte de presentació també ha participat la il·lustradora que ha dissenyat la imatge, Virginia Lorente.

La candidatura de Unides Podem- EUPV per a l'alcaldia de València ja té tot preparat per arrancar la campanya. En un acte realitzat a La morada, l'equip de la candidatura de María Oliver ha revelat quin serà el lema de Unides Podem-EUPV per a la campanya: “La València que cuida”.

“Fa quatre anys deiem que el nostre objectiu era posar a les persones en el centre de la política. Les institucions estan per a millorar la vida de la gent, per a facilitar la vida en societat i tractar de resoldre els reptes i desigualtats existents en la nostra ciutat. Volem que València siga una ciutat que cuide preocupant-se i ocupant-se de les necessitats principals de la gent”, ha explicat la candidata María Oliver.

María Oliver ha desenvolupat els motius de l'elecció d'aquest eslògan: “Quan parlem de cures, un concepte feminista, aplicat a la institució, estem parlant de generar beques de segona oportunitat per a les persones joves que hagen abandonat els estudis, de la creació d'habitatge públic assequible i de continuar oferint les ajudes al lloguer que tracten de pal·liar la insuportable bambolla de preus que expulsa a la gent dels seus barris. Per a aconseguir aquest objectiu hem de ser valents i centrar les polítiques en el bé comú. Fent front als poderosos que voten cada dia pressionant a les institucions. Perquè la València que cuida, és la valència valenta”.

En el mateix acte s'ha presentat també la imatge principal de la campanya. La il·lustració ha sigut dissenyada per la il·lustradora Virginia Lorente, també arquitecta i membre de l'estudi 2i2quatre.

“Volíem una imatge que transmetera el concepte de ciutat amable, verda i pròxima. Una ciutat diversa on totes les vides tenen cabuda, independentment de la seua condició social, del seu origen o de la seua orientació sexual. Una ciutat sostenible on el transport públic, el vianant i el ciclista són protagonistes.” Ha manifestat la candidata María Oliver.

Destacats