La URJC investiga un altre màster que va cursar la ministra de Sanitat Carmen Montón

Guardar

carmen_monton
carmen_monton

La Universitat Rei Juan Carlos (URJC) està investigant un altre màster que va cursar l'actual ministra de Sanitat, Carmen Montón, en l'Institut de Dret Públic, clausurat després del cas de les presumptes irregularitats dels estudis de postgrau de l'expresidenta de la Comunitat Cristina Cifuentes.

Segons avança aquest dilluns eldiario.es, l'exconsellera de sanitat Universal Carmen Montón, sent diputada i portaveu d'Igualtat en el PSOE, va superar amb una nota mitjana de 8,43 un Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere en la universitat pública en el curs 2010/2011, malgrat que ho va començar quan la meitat de les assignatures ja havien finalitzat.

També informa que va pagar la matrícula fora de termini, tres mesos després, i que va superar la meitat de les matèries sense acudir a les classes i sense tractar amb els professors. La directora del màster era Laura Nuño, imputada en el cas Cifuentes i número dos del catedràtic que dirigia el polèmic institut, Enrique Álvarez Conde, des de desembre de 2017.

Fonts de la universitat han explicat a Europa Press que arran de les presumptes irregularitats en els estudis de Cifuentes i del president del PP, Pablo Casado, es va decidir obrir al juny una informació reservada per a investigar a nivell acadèmic tota l'activitat de l'Institut, que aquest curs ja està extingit.

La universitat també va cessar a Álvarez Conde, imputat en el cas i que avui mateix està cridat a declarar davant la jutgessa que porta el cas del màster de Cifuentes i Casado, i ara, a més d'investigar els estudis que es cursaven, està auditant els comptes del centre.

La Ministra convoca roda per a aclarir-ho

La Ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, ha anunciat la seua intenció de donar explicacions "aquest mateix matí" per a "rebatre" la informació segons la qual hauria cursat un màster en l'institut de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC) clausurat després del cas de les presumptes irregularitats dels estudis de postgrau de l'expresidenta de la Comunitat Cristina Cifuentes.

"Aquest mateix matí faré una roda de premsa on rebatré la informació publicada hui. I aclariré aquesta situació", ha escrit Montónj en el seu perfil de la xarxa social Twitter. .

Segons avança aquest dilluns eldiario.es, Carmen Montón, sent diputada i portaveu d'Igualtat en el PSOE, va superar amb una nota mitjana de 8,43 un Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere en la universitat pública en el curs 2010/2011, malgrat que ho va començar quan la meitat de les assignatures ja havien finalitzat.

Arxivat a:

Destacats