La mesa sectorial de Sanitat acorda retardar les dates de les proves selectives

Guardar

Metge d'atenció primària
Metge d'atenció primària

La Mesa Sectorial de Sanitat ha acordat retardar, per un termini màxim de tres mesos, les dates de les proves ja publicades corresponents als concursos oposició de consolidació d'ocupació per a la provisió de vacants de funcionaris la gestió dels quals correspon a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En concret, es tracta els concursos oposició de consolidació de 2017 en les següents categories: Superior Tècnic d'Administració Sanitària. Escala Farmacèutic/a d'Administració Sanitària; Superior Tècnic d'Administració Sanitària. Escala Mèdic/a d'Administració Sanitària; Superior de Gestió d'Administració Sanitària; Superior Tècnic de Salut Pública. Escala Laboratori Anàlisi Microbiològica; Farmacèutic/a Inspecció Serveis Sanitaris; Superior Tècnic de salut pública. Escala Medique/a Salut Pública, i Superior de Gestió de Salut Pública. Escala Sanitat Ambiental.

La mesura també afecta a les categories de Metge Inspecció Serveis Sanitaris; Infermeres Inspectors de Serveis Sanitaris; Superior de Gestió de Salut Pública. Escala Seguretat Alimentària Laboratori; Superior de Gestió de Salut Pública. Escala vigilància, prevenció i promoció en salut pública (infermeres/infermers Salut Pública); Superior Tècnic de Salut Pública. Escala Seguretat Alimentària; Superior Tècnic de Salut Pública. Escala Veterinaris de Salut Pública i Especialista en Salut Pública. En total, són 114 places de torn lliure.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja havia publicat els llistats definitius d'aspirants admesos i exclosos per a la provisió d'aquestes vacants. S'havien fixat fins i tot les dates i hores de realització de la prova. No obstant això, en la tramitació de Projecte de Llei de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (procedent del Reial decret llei 14/2021, de 6 de juliol), d'abast estatal, s'estan introduint esmenes que poden afectar de manera substancial als concursos oposicions.

Destacats