La Generalitat veu positiva la "solució mixta" d'Adif perquè els AVE arriben a Atocha i Chamartín

Guardar

El conseller Arcadi España amb la nova targeta SUMA
El conseller Arcadi España amb la nova targeta SUMA

El conseller de Mobilitat, Arcadi España, ha valorat positivament la proposta d'Adif que huit AVE arriben a l'estació d'Atocha i la resta acaben a Chamartín, per la qual cosa ha demanat a les operadores ferroviàries que tinguen "voluntat d'acord, diàleg i sensibilitat" per a aconseguir aquesta "solució mixta".

Així ha valorat la possibilitat plantejada per l'empresa pública, en lloc de la seua decisió inicial que l'AVE Madrid-Levante únicament arribara a Chamartín i no a Atocha.

España, després d'una visita a l'aeroport de Castelló al costat del president Ximo Puig, ha remarcat que és una cosa que ha d'acordar-se conjuntament amb les operadores privades (Avlor, Ouigo i Iryo), a les quals ha emplaçat a donar suport a aquesta solució que "permet a la Comunitat estar connectada amb les dues estacions".

A més, ha recordat que el govern valencià ja es va mostrar en contra que els AVE arribaren només a Chamartín i així li ho van transmetre al Ministeri de Transports, per la qual cosa ha assegurat que la proposta d'Adif és "positiva".

Arxivat a:

Destacats