La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

El dissabte dia 13 se celebren en el recinte firal les proves oficials de valencià

Guardar

FERIA VALENCIA tranvia
FERIA VALENCIA tranvia

La Generalitat ofereix dissabte que ve, dia 13, la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la Línia 4 de tramvia per a facilitar l'accés a les persones que acudisquen a realitzar les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Durant la celebració d'aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira amb una freqüència d'entre 30 i 40 minuts, des de les 6 fins a les 22 hores.

D'aquesta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch sortirà a les 6.00 hores i l'últim a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer tramvia sortirà a les 6.54 hores, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l'indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. A més de comptar amb aquesta possibilitat, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia i en les seues xarxes socials.

Destacats