La Generalitat ven cinc parcel·les que estaven sense usar per 2,6 milions d'euros

Dos de les parcel·les, situades en el Parc Tecnològic de Paterna annexes a la Ciutat Esportiva del València CF, s'han venut per 1,2 milions

Guardar

La directora general de Sector Públic i Patrimoni Isa Castelló Público y Patrimonio
La directora general de Sector Públic i Patrimoni Isa Castelló Público y Patrimonio

La Generalitat ha formalitzat aquest dimarts la venda de la subhasta de cinc parcel·les i solars per un import total de 2,6 milions d'euros, un 37,5 % més dels 1,9 milions d'euros que havia previst ingressar la Generalitat a l'inici de la subhasta.

La directora general de Sector Públic i Patrimoni, Isa Castelló, ha destacat que amb aquesta venda "donem nova destinació a immobles que no són necessaris per a la prestació de serveis públics. La subhasta ens va permetre obtindre preus superiors als tipus d'eixida, per la qual cosa esperem poder reeditar noves subhastes per a continuar dinamitzant l'Inventari de Béns de la Generalitat".

En concret, s'han venut dues parcel·les, situades en elP arquege Tecnològic de Paterna annexes a la Ciutat Esportiva del València CF per un valor d'1.217.000 euros, i que s'han adjudicat a l'entitat esportiva.

A més, s'ha adjudicat una parcel·la d'Elx , catalogada com de sòl urbà, per un import d'1.050.000 euros. Està situada en la Partida Balsares i compta amb 2.524 metres quadrats.

Igualment, s'ha venut una parcel·la a Xest de 1.633,17 metres quadrats, que està situada en el Parc Empresarial, per un import de 124.120,92 euros.

Així mateix, s'ha adjudicat per 221.238 euros una parcel·la de sòl urbà a Castelló de la Plana, situada en el Sector de Lledó, que compta amb 865,3 metres quadrats.

Finalment, la responsable de Patrimoni de la Generalitat, Isa Castelló ha indicat que aquestes subhastes "són un dels molts mecanismes per a dinamitzar el Patrimoni de la Generalitat. Tenim com a objectiu no tindre immobles sense ús i destinació i juntament amb les alienacions, hem impulsat les cessions i mutacions a ajuntaments, més de trenta des de 2019".

Arxivat a:

Destacats