La Diputació fitxa a Carlos Soler, Lorena Segura i Estela Carbonell per a agrair a la joventut valenciana la seua responsabilitat davant la pandèmia

L'àrea de Joventut i Esports que dirigeix Andrés Campos difon un vídeo en el qual el jugador del Valencia CF i les jugadores del Valencia Basket i Llevant UE motiven als joves a mantenir la seua implicació enfront de la COVID i les restriccions per a evit

Guardar

Captura del vídeo de Carlos Soler, Lorena Segura i Estela Carbonell per a agrair a la joventut valenciana la seua responsabilitat davant la pandèmia
Captura del vídeo de Carlos Soler, Lorena Segura i Estela Carbonell per a agrair a la joventut valenciana la seua responsabilitat davant la pandèmia

La Diputació ha 'fitxat' el valencianista Carlos Soler, un dels capitans del club de Mestalla, la llevantinista Estela Carbonell i la jugadora del Valencia Basket Lorena Segura per a la producció d'un vídeo institucional que agraeix a la joventut valenciana la seua responsabilitat davant la pandèmia. La difusió del producte audiovisual d'un minut de duració pretén ser "un motor motivacional per a mantenir la implicació d'aquests joves enfront de la COVID i les restriccions que puguen vindre per a frenar la seua propagació".

Són paraules del diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos, qui explica aquesta iniciativa de la corporació provincial en temps complicats per a tota la societat, però "especialment per a eixes xiques i xics que han hagut de renunciar a moltes coses en una edat molt bonica que no estan podent gaudir plenament a causa de la pandèmia". "Per a elles i ells va dirigit aquest missatge de reconeixement i motivació, perquè l'àmplia majoria de la joventut valenciana ha entés perfectament la gravetat de la situació i s'ha comportat en conseqüència, sent injustes les crítiques, de vegades generalitzades, que són fruit de la irresponsabilitat d'uns pocs".

L'àrea que dirigeix Andrés Campos ha aprofitat l'altra vessant de la seua gestió, l'esport, per a reforçar el missatge dirigit a la joventut, i ho ha fet amb la col·laboració de tres joves esportistes de gran talent i els clubs als quals pertanyen. Als seus 24 anys, Carlos Soler ha sigut campió de Copa amb el Valencia CF i campió d'Europa sub-21 amb la selecció espanyola. Soler, un dels capitans de l'equip i icona del valencianisme, també va formar part del combinat nacional que va obtenir la medalla de plata en els jocs de Tòquio i és un dels habituals de la nova España de Luis Enrique.

Junt amb Soler, protagonitzen el vídeo dues de les esportistes valencianes amb major projecció del moment. Amb només 17 anys, la jugadora del Llevant UE Estela Carbonell no sols competeix en l'elit del futbol femení sinó que ja és internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola. D'altra banda, Lorena Segura, acumula els títols de campiona de l'Eurocup, la Supercopa d'Europa i la Supercopa espanyola amb Valencia Basket, i als seus 21 anys ha sigut internacional en categories inferiors.

Responsabilitat i prudència

El responsable provincial de Joventut i Esports ha agraït als esportistes la seua col·laboració altruista com a "potencials difusors dels valors de l'esport que comparteix plenament la Diputació i que constitueixen un gran recurs per a continuar lluitant contra la pandèmia". En la mateixa línia s'ha dirigit als clubs i ha destacat la seua implicació amb aquesta i altres iniciatives que tracten d'aprofundir la col·laboració entre la institució i l'esport valencià.

Carlos, Lorena i Estela es mostren en el vídeo com a part d'eixa joventut a la qual pertanyen, i a la qual donen les gràcies "per haver estat al peu del canó i haver sacrificat un període important de les vostres vides". Recorden que molts d'eixos joves es van mantenir durant els moments més durs "en primera línia com a caixers, policies, infermeres o agricultors", i més tard com a voluntaris i voluntàries en el procés de vacunació. Es dirigeixen igualment als estudiants que van redoblar esforços per a superar "el curs més difícil de les seues vides" i llancen un missatge d'ànim per a continuar actuant amb responsabilitat i prudència.

Destacats