La Diputació convoca la tercera edició dels Premis GO!

La diputada de Modernització, Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, assenyala que la finalitat dels premis és "reconéixer la labor de persones físiques i jurídiques en els camps de la investigació, la divulgació i el desenvolupament d'aplicacions"

Guardar

CARTELES GO VALENCIANO 2020 v2_page-0001
CARTELES GO VALENCIANO 2020 v2_page-0001

La Diputació de València ha convocat la tercera edició dels Premis GO! a la investigació i a la societat civil en govern obert, amb la finalitat de reconéixer la labor de persones físiques i jurídiques en els camps de la investigació, la divulgació, el desenvolupament d'aplicacions i la promoció de la cultura de govern obert i la responsabilitat social. La convocatòria està oberta fins al 30 de novembre de 2020 i les bases poden consultar-se en el web de la Diputació de València.

La categoria de Premis GO! a la investigació, tracta de premiar l'activitat científica i d'investigació, individual o col·lectiva, que aprofundisca en les matèries de govern obert i en la seua incidència en la realitat social, econòmica, jurídica, institucional o tecnològica en les modalitats de Transparència, Participació i Responsabilitat Social.

Els Premis GO! a la societat civil inclouen accions de difusió, estudi o promoció del govern obert per organitzacions, associacions i col·lectius socials; i la modalitat de difusió del govern obert en els mitjans i xarxes socials.

Per a la diputada de Modernització, Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, els Premis Go!, de la Diputació de València "reconeixen els projectes que aprofundeixen en la transparència i la participació com a elements principals per a avançar en la qualitat democràtica".

L'estratègia per a enfortir la cultura de transparència i obertura de la Diputació de València fou aprovada en el ple de 27 d'abril de 2016. El compromís fonamental de l'Estratègia GO! Diputació de València és el de treballar en el marc d'un verdader projecte d'innovació social i democràtica. Aquest projecte té com a fi primer i últim l'apoderament de la ciutadania perquè abaste el poder real de conéixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que l'afecten i interessen.

Una de les àrees de desplegament de l'Estratègia GO! Diputació de València és la "Cultura de Govern Obert" amb els objectius d'enfortir la cultura de transparència i obertura cap als ajuntaments i la societat.

Arxivat a:

Destacats