La Conselleria de Política Territorial aprova la primera Declaració d'Interés Comunitari de Regularització de la Comunitat Valenciana

Aquest és el primer expedient dels quals s'han acollit a la possibilitat extraordinària de regularització d'activitats industrials en Sòl No Urbanitzable sense autorització

Guardar

0210303_FOTO_La_romana
0210303_FOTO_La_romana

La Conselleria de Política Territorial ha aprovat la primera Declaració d'Interés Comunitari de Regularització de la Comunitat Valenciana.

Així, en la passada Comissió Territorial d'Alacant, després d'un tràmit exprés de només un any, s'ha regularitzat una activitat d'elaboració, criança i embotellat de vins en el municipi alacantí de La Romana, promoguda per la Cooperativa La Romana, Coop. V.

Aquest expedient ha sigut el primer dels que s'acullen a la possibilitat extraordinària de regularització d'activitats industrials que es van situar en Sòl No Urbanitzable sense autorització prèvia i que, gràcies a la Disposició Transitòria 15 de la LOTUP, inclosa en la Llei 1/2019, permet a aquesta mena d'indústries la seua regularització.

Amb la regularització, aquestes indústries tenen la possibilitat de poder optar a ajudes i subvencions de tota mena que, per una falta de llicència, fins ara no podien.

Destacats