La Comunitat Valenciana començarà a vacunar a les persones de 69 a 66 anys la setmana vinent

Rebran una invitació per SMS o una trucada telefònica amb la informació sobre quan i on han d'acudir

Guardar

punto vacunacion masiva
punto vacunacion masiva

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst començar la setmana vinent a vacunar contra la COVID-19 a les persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys (nascudes entre 1952 i 1955, tots dos inclosos). Com en la resta de grups que ja han iniciat el procés, les persones interessades rebran una invitació per SMS o una trucada telefònica amb la informació sobre quan i on han de vacunar-se.

L'Estratègia de vacunació enfront de la COVID-19 a Espanya estableix que aquesta franja d'edat, que estava pendent de vacunació, començarà el procés després de la immunització del grup de persones d'entre 60 i 65 anys, tots dos inclusivament.

El grup de població de 60 a 65 anys ja està citat i rebent la vacuna d'AstraZeneca, principalment en els grans espais de vacunació amb què compta la Comunitat Valenciana. Aquesta circumstància permet, per tant, que el dilluns 3 de maig arranque la immunització de la següent franja d'edat, la de persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys, que s'estendrà diverses setmanes.

La citació es realitza a través d'un missatge al telèfon mòbil on s'indica data, hora i lloc de la vacunació. Si la persona no ha facilitat un número de mòbil en el Sistema d'Informació Poblacional SIP, el personal sanitari li trucarà al telèfon fix que haja aportat. Si les dades no estan actualitzats, es poden modificar al web de Sanitat.

La cita rebuda en el mòbil també es pot recuperar o consultar a través de l'aplicació GVA +Salut, disponible tant per a iOS com Android i Huawei, o en la web.

Destacats