La bona sintonia entre Más País i Compromís es forja amb la transparència a la monarquia i la jornada laboral de 32 hores

Ambdós partits s’han reunit hui a la seu de Compromís a València per a enfortir la seua col·laboració

Guardar

WhatsApp Image 2020-12-18 at 14.37.32
WhatsApp Image 2020-12-18 at 14.37.32

Fa un any que Más País i Compromís van concórrer junts a les Eleccions Generals i després d'un any de legislatura i treball conjunt els mateixos representants d'aquestes dues formacions, Joan Baldoví, Íñigo Errejón així com la coportaveu de Cormpormís y secretaria general del Bloc, Águeda Micó, es feliciten pel control responsable i ferm al Govern i per la millora de les polítiques socials. Els diputats Baldoví i Errejón han ressaltat la seua iniciativa per a reduir la jornada laboral a 32 hores a la setmana per a augmentar la productivitat, repartir el treball, reduir la contaminació i permetre la conciliació familiar. Així també, un altre dels punts on més s'ha vist aquesta col·laboració ha sigut en la petició de transparència a la monarquia. "Només en aquesta legislatura hem presentat cinc comissions d'investigació sobre la presumpta corrupció de la Casa Reial i dues Proposicions de Llei perquè siga molt més transparent i tots aquests escàndols no tornen a ocórrer", expliquen els diputats.

'No ens cansarem de presentar proposicions i comissions perquè la monarquia siga transparent'

La bona sintonia es respirava hui a la seu de Compromís, ja que junt a la formació d'Errejón, Más País, la formació valenciana de Compromís ha realitzat hui una reunió de treball a València per a analitzar l'impacte de les seues polítiques comunes i buscar noves formes de col·laboració entre les formacions.

A la reunió bilateral entre Más País i Compromís han assistit Joan Baldoví, Íñigo Errejón, Àgueda Micó, Rita Maestre, Mireia Mollà i Natxo Serra amb l'objectiu de fer balanç del treball conjunt i compartir solucions enfront de la crisi sanitària, econòmica i social derivada del coronavirus.

Els portaveus han coincidit que ha sigut una jornada per a compartir idees, experiències i iniciatives que posen a les persones en el centre de la política, amplien drets, cuiden el medi ambient i contribuïsquen a la concepció plurinacional de l'estat perquè ningú siga més que ningú.

Destacats