L'IVAJ posa el focus en les desigualtats de gènere que haurien de desaparéixer per a la seua campanya del 8M

La campanya advoca per la fi de la bretxa salarial, les responsabilitats compartides, la igualtat en professions i llocs directius i la llibertat de les dones

Guardar

normalitat_es_lluita_per_la_igualtat_sin_logo
normalitat_es_lluita_per_la_igualtat_sin_logo

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), dependent de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha decidit posar el focus en les desigualtats de gènere com a eix central de la campanya per a xarxes socials que ha llançat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha explicat que s'ha decidit utilitzar el terme 'normalitat', actualment tant en ús amb motiu de la pandèmia per la COVID-19, per a destacar aquelles qüestions que haurien de ser-ho, com la desaparició de la bretxa salarial, la corresponsabilitat en les tasques domèstiques i de les cures o la igualtat en l'àmbit laboral i en els llocs directius.

"Ens unim a totes les veus reivindicatives que assumeixen i defensen la igualtat". "Per a això és necessari posar fi a la bretxa salarial, compartir responsabilitats, promoure la no discriminació i la llibertat de les dones", ha manifestat Martí, qui ha fet seu el lema central de la campanya, 'Normalitat és que tota la societat lluite per la igualtat'.

El director general de l'IVAJ ha incidit en què "hem de treballar perquè acabe la bretxa de gènere, que afecta especialment les adolescents i a les joves en els nostres dies i fer-ho d'una manera constant i participativa per a normalitzar la igualtat".

Missatges per la igualtat

A través dels canals de l'IVAJ en les diferents xarxes socials, tant en els dies previs com posteriors al 8M es llancen una sèrie de missatges per a relacionar i denunciar la desigualtat amb un dels conceptes més reiterat i desitjat en la societat a causa de la COVID-19: la nova normalitat. Aquests continguts es difondran també a través dels canals de la Xarxa Jove.

Crida a la participació

Martí ha assegurat que "l'èxit de la campanya es mesurarà per la participació, especialment en Instagram on es farà una crida perquè cada persona puga aportar la seua resposta a l'hora de dir que entén per 'normalitat' vinculada amb la igualtat".

El director de l'IVAJ ha convidat a 'youtubers', 'influencers', al món musical i de la comunicació a sumar-se en la difusió d'aquesta iniciativa, com ho farà la cantant i compositora de rap Mc Kea amb el seu tema 'Ovella Negra'.

Arxivat a:

Destacats