El IV Fòrum Dipu posa el focus en dones referents de la política

La responsable de l'àrea d'Igualtat, Eli García, presenta aquest dimecres el IV Foro Dipu. Les dones trencant el sostre de cristall en política

Guardar

Cartell ForoDipu
Cartell ForoDipu

La Diputació de València, a través de la seua àrea d'Igualtat, organitza aquest dijous 3 de març el IV Fòrum Dipu. Les dones trencant el sostre de cristall en política. La diputada d'Igualtat, Eli García, serà l'encarregada d'inaugurar i presentar el seminari, que tindrà lloc en la Fundació ADEIT a les 18 hores.

El fòrum dedicarà la primera part a projectar l'audiovisual que la corporació provincial ha preparat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Així, el documental Polítiques a favor de la igualtat plena. És la representació política de les dones la tela de Penèlope?, posa el focus d'atenció en dones que, pel seu acompliment polític a favor de la igualtat plena, s'han convertit en un referent. Així mateix, es projectarà el vídeo de la campanya del passat any amb el qual es va voler commemorar el 90 aniversari del vot femení.

A continuació tindrà lloc un col·loqui moderat per Empar Navarro, exalcaldessa de l'Ajuntament d'Aldaia i exdiputada provincial de la Diputació de València. En aquesta xarrada participaran dones com Julia Sevilla, professora de Dret Constitucional i presidenta del Consell de Ciutadania de la CVMC; Ana Noguera, membre del Consell Valencià de Cultura; Teresa Blat, exdirectora del Instituto de la Mujer de España i secretària general de la Federació de Dones Progressistes de la Comunitat Valenciana, i Rosa Peris, diputada en les Corts Valencianes.

Totes elles aportaran la seua visió sobre la situació de les dones en la política arran de les reflexions proposades en les ponències.

Arxivat a:

Destacats