L'alumnat del tercer curs d'Infermeria podrà realitzar les seues pràctiques en centres sanitaris de la Comunitat Valenciana

Guardar

enfermeras hospital
enfermeras hospital

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha dictat una resolució que incorpora a l'alumnat del tercer curs del grau d'Infermeria a les excepcions que no es veuen afectades per la suspensió de les pràctiques que es realitzen en centres sanitaris situats a la Comunitat Valenciana.

A partir del dilluns podran realitzar pràctiques en els centres sanitaris valencians quatre tipus d'estudiants: L'alumnat del tercer curs del grau d'Infermeria; l'alumnat de l'últim curs de cadascuna de les diferents titulacions de Ciències de la Salut; l'alumnat que es trobe cursant l'últim curs d'un màster oficial i els/les alumnes de l'últim curs de les titulacions sanitàries de Formació Professional.

En aquests casos, es manté la presencialitat i l'activitat pràctica a causa de la importància de realitzar aquesta formació i a la impossibilitat d'ajornar-la a anys posteriors.

També es permet l'activitat pràctica assistencial desenvolupada en les clíniques pròpies de cada universitat.

La mesura entrarà en vigor des del dilluns 15 de març de 2021 i es mantindrà fins que la situació sanitària en relació amb el coronavirus permeta la seua reconsideració, modificació o extinció.

La resta de pràctiques assistencials, tant de centres públics com privats, de Ciències de la Salut o altres titulacions i cicles formatius es mantenen suspeses perquè la situació epidemiològica ha millorat, però el risc de contagi i transmissió del coronavirus continua sent elevat.

Destacats