Justícia i Interior inicia la campanya 'Stop Al Foc' per a impulsar la prevenció dels incendis forestals

Guardar

Incendi en una planta de reciclatge de Sant Antoni de Requena
Incendi en una planta de reciclatge de Sant Antoni de Requena

La Conselleria de Justícia i Interior, a través de la Direcció General de Prevenció d'Incendis Forestals, posa en marxa una nova edició de la campanya 'Stop Al Foc', una campanya de conscienciació en la qual l'aposta estratègica s'ha centrat en reforçar el concepte de la prevenció sobre altres elements més informatius d'anys anteriors.

Després d'un inici d'any marcat per les altes temperatures i la falta de precipitacions, s'ha buscat evidenciar, de manera clara, que està en mans dels ciutadans evitar situacions que puguen provocar grans incendis forestals. Es reforça a més el missatge que la societat pot sumar-se a l'esforç i a la tasca que realitzen els equips especialitzats de prevenció i extinció dels incendis forestals.

Partint del concepte de ‘senyals de fum’ la imatge visual transmet la idea que qualsevol columna de fum en terreny forestal pot significar un perill i ser motiu de telefonar al 1·1·2. Descuits com tirar una burilla, fer una barbacoa o negligència poden tindre un desenllaç nefast.

La campanya es realitzarà en col·laboració amb els mitjans de comunicació que, com ja han fet en altres ocasions, difondran continguts relacionats amb esta temàtica. Per a la seua difusió s'ha desplegat una àmplia estratègia de comunicació amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de persones.

Destacats