Jose Muñoz insta al Partit Popular a "contribuir a la governabilitat i començar a fer política constructiva d'una vegada per sempre"

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE ha indicat que ser patriota passa també per "deixar de crispar a la ciutadania i fomentar que existisca un Govern a Espanya que vetle pels interessos de tots"

Guardar

jose_munoz_pspv
jose_munoz_pspv

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha instat al Partit Popular a "contribuir a la governabilitat i començar a fer política constructiva d'una vegada per sempre" i ha apuntat que ser patriota passa també per "deixar de crispar a la ciutadania i fomentar que existisca un Govern a Espanya que vetle pels interessos de tots". "El Partit Popular segueix ancorat a posar les qüestions partidistes per davant del benestar de tots els espanyols i les espanyoles" ha indicat.

En aqueix sentit, Muñoz ha assenyalat que el PP "no vol desbloquejar la situació perquè la seua manera de fer política és pensant en els seus propis interessos" i ha destacat que "la generositat de les dretes per a eixir d'aquest bloqueig que tant de mal feia a la ciutadania ha brillat per la seua absència". "Si anara per ells seguiríem ancorats en un bloqueig permanent" ha indicat.

Així mateix, el secretari d'Organització ha assegurat que el govern presidit per Pedro Sánchez "atendrà els interessos dels valencians i valencianes i permetrà d'una vegada per sempre que tinguem un sistema de finançament just", alguna cosa que, per a Muñoz "és impensable amb un govern de dretes com ja vam poder comprovar amb anteriors governs del Partit Popular".

Finalment, Muñoz ha volgut recordar al PPCV la situació en la qual va deixar a la Comunitat Valenciana: "Ací només van deixar atur, corrupció, balafiament i un endeutament massiu que encara continuem pagant" pel que el dirigent socialista ha indicat que "no han de donar lliçons de res i menys de bon govern". "Tant si estan en el Govern, com si estan en l'oposició, en el PP es dediquen a fer el mateix: entorpir i impedir que Espanya i la Comunitat progressen".

Arxivat a:

Destacats