Jorge Rodríguez: "Tot acabarà bé, perquè la veritat només té un camí"

L'Audiència fixa per al 19 de setembre l'inici del judici del cas Alqueria

Guardar

Jorge Rodríguez, en una compareixença davant els mitjans
Jorge Rodríguez, en una compareixença davant els mitjans

L'Audiència de València ha fixat l'inici del judici pel cas Alqueria per al pròxim 19 de setembre i es preveuen 26 sessions fins al 25 de novembre.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel seu cap de gabinet, Ricard Gallego, també imputat, ha destacat la seua confiança en la justícia i en el convenciment de la innocència de totes les persones imputades. "Tot acabarà bé, perquè la veritat només té un camí", ha vaticinat el primer edil.

Rodríguez, que ha reconegut que "açò s'està fent llarg", ha agraït les mostres de suport de la ciutadania d'Ontinyent i de "moltíssima gent que sap el que realment és el cas Alqueria". Per a l'alcalde "ha arribat l'hora que ens puguem explicar davant un tribunal i que s'acabe demostrant que és el que perseguien els que van idear i van impulsar aquest cas".

En aquest sentit, Rodríguez insisteix que el cas Alqueria "no hauria d'haver existit" i afig que "per a l'única cosa que ha servit és per a generar dolor i malgastar recursos públics". "Tant la desproporcionada operació policial, amb la detenció de pares i mares de família honrats, fins a la mateixa instrucció del jutge i del fiscal, han generat molt de dolor, sentiments d'indefensió i molta ràbia. Si el que es pretenia era defensar l'interés públic, han fet un mal servei, perquè tot ha anat a pitjor en Divalterra des que la deixem de gestionar".

Fonts de l'executiva de La Vall ens Uneix, i Ontinyent ens Uneix, sigles que encapçala Rodríguez, han mostrat "tot el seu suport a les persones imputades en aquest cas", mostrant-se convençuts que "aquest malson acabarà amb l'absolució de totes les persones que han patit aquest procés injust".

Arxivat a:

Destacats