Jorge Rodríguez, candidat a l'alcaldia d'Ontinyent per Ens Uneix

L'alcalde de la capital de la Vall d'Albaida revalida la seua candidatura per unanimitat

Guardar

Jorge Rodríguez, candidat a l'alcaldia d'Ontinyent por Ens Uneix
Jorge Rodríguez, candidat a l'alcaldia d'Ontinyent por Ens Uneix

Jorge Rodríguez buscarà revalidar l'alcaldia d'Ontinyent per quarta vegada consecutiva després de comptar amb el suport unànime de l'assemblea d'Ens Uneix, celebrada en la vesprada de dimarts. Així, Rodríguez, que és primer edil de la capital de la Vall d'Albaida des de 2011, intentarà tornar a aconseguir els grans resultats dels darrers comicis, on va assolir el 65% dels vots.

A la seua intervenció, el cap de llista i candidat de la formació municipalista mostrava la seua "gran felicitat i agraïment per la confiança dipositada que els companys i companyes d'Ens Uneix heu dipositat en mi, una confiança que espere no decebre". En aquest sentit, l'alcaldable recordava que continuarà "donant-ho tot" per Ontinyent "com porte fent des de fa més de 12 anys". "Hem assentat les bases d'un futur esperançador, el balanç del camí fet no pot ser més positiu, i hui és el primer pas per continuar-lo després de les pròximes eleccions", destacava.

Jorge Rodríguez, de 43 anys i llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, és alcalde d'Ontinyent des de 2011 i governa amb majoria absoluta des de 2015. Va ser tres anys president de la Diputació de València i en les passades eleccions municipals amb La Vall Ens Uneix va obtenir 17 dels 21 regidors de l'Ajuntament d'Ontinyent.

Per la seua banda, la secretària general d'Ontinyent Ens Uneix i diputada provincial, Natàlia Enguix, destacava per la seua banda que "Jorge uneix a Ontinyent, i l'avala l'experiència i els bons resultats d'aquests anys de gestió municipal". "És un alcalde de consens i de majories que ha marcat un abans i un després a la ciutat. Sense cap dubte, Jorge és el millor candidat possible per continuar projectant Ontinyent cap al futur amb un projecte sòlid i transformador", destacant "la seua experiència en la gestió i el seu tarannà conciliador".

Destacats