Joan Ribó: "la permanència de la corrupció sembla que no preocupa al PP"

L'alcalde de València afirma que els populars "han oblidat les causes pendents en els jutjats de l'època de Rita Barberà"

Guardar

L'alcalde de València, Joan Ribó, en una roda de premsa
L'alcalde de València, Joan Ribó, en una roda de premsa

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat hui que "la permanència de la corrupció sembla que no preocupa al PP", com a balanç de la Convenció Nacional que el Partit Popular ha realitzat a la ciutat durant aquest cap de setmana. El primer edil feia aquestes declaracions durant una entrevista a "Les notícies del matí" d'À Punt on incidia en què els populars "han oblidat les causes pendents en els jutjats de l'època de Rita Barberà, entre elles el cas del presumpte blanqueig de diners al si del grup municipal".

Ribó també feia referència a l'actitud triomfalista que van evidenciar els militants populars pel que fa a la pujada del vot en les enquestes. Unes enquestes que per a l'alcalde "són eines per a donar-se força a un mateix, més que una realitat", veient "normal" que "amb la davallada de Ciutadans hi haja un creixement del PP".

Finalment, i pel que fa al caos que està generant en els últims dies la vaga dels maquinistes de Renfe, Ribó afirmava a la ràdio d'À Punt que la situació que travessa el servei de trens de rodalia que connecta els pobles amb València "és molt, molt dolenta", recordant que en els últims anys "aquest servei ha perdut nou milions d'usuaris i que cada vegada és més la gent que aposta per desplaçar-s'hi en cotxe".

Arxivat a:

Destacats