JJ Zaplana: "La realitat del col·lapse sanitari porta a Compromís a criticar la seua pròpia gestió"

Guardar

José Juan Zaplana
José Juan Zaplana

El portaveu de Sanitat del Grup Popular en Les Corts, José Juan Zaplana, ha assenyalat que "la realitat del col·lapse sanitari en la Comunitat porta a Compromís a criticar la seua pròpia gestió".

José Juan Zaplana ha indicat que "els atacs de la cúpula de Compromís a la gestió sanitària de la Generalitat per la precarietat en l'atenció primària, la situació als hospitals, la falta de metges, la mala planificació o la situació de la SAMU són una esmena a la totalitat a la gestió de Puig i un reconeixement de la seua pròpia incapacitat per a establir solucions. Compromís està en situació preelectoral de posar-se de perfil, de salve's qui puga, desmarcant-se del PSPV i trencant el Botànic".

El portaveu popular ha indicat que "la gestió sanitària té tres responsables: Puig, el conseller Mínguez i la número dos de la Conselleria Isaura Navarro. I Compromís qüestiona la seua pròpia capacitat de gestionar. Potser haurien de destituir la seua secretària autonòmica, ja que estan acostumats a posar i llevar càrrecs públics".

Així, ha assenyalat que les crítiques de Compromís "són un dard directe la incapacitat de gestionar de Puig, el conseller Mínguez i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Sanitat. En l'organigrama de la Conselleria de Sanitat s'albira que depén de la seua secretària autonòmica l'organització, les emergències, els centres de primària o el personal".

"No és la primera vegada que Navarro rep crítiques a un treball que ha sigut d'eficàcia dubtosa des del primer minut. El rellevant és que ara és el seu propi partit qui l'està qüestionant, tal vegada en un moviment intern en què li estan ensenyant la porta d'eixida o una manera d'atacar de nou al PSOE en la cara de Puig, que una vegada més, no fa res", ha afirmat.

Destacats