J.J Zaplana: "Amb els 1.000 milions en sanitat que ens deu Sánchez, es podria contractar més personal"

Guardar

José Juan Zaplana
José Juan Zaplana

El portaveu de Sanitat del GPP, José Juan Zaplana, ha exigit "el pagament immediat dels 1.000 milions d'euros que el Govern de Sánchez deu a la Comunitat Valenciana per la despesa sanitària derivada dels desplaçats".

Zaplana ha assegurat que "Puig no reclama a Sánchez eixos diners, que li permetrà en aquests moments tan complicat poder contractar més personal sanitari per a, per exemple, dotar de metges les SAMUS de la Comunitat Valenciana o mantenir oberts en els seus horaris habituals més centres de salut".

"Des del GPP s'ha sol·licitat en reiterades ocasions que la Conselleria de Sanitat reclame al Govern de Sánchez eixe deute que té amb els valencians. Només davant els requisits del PPCV, els responsables de Sanitat es posen en marxa i demanen reunions amb el Ministeri de Sanitat, que segons sembla no són ateses", ha afirmat.

El portaveu de Sanitat ha lamentat que "el poc pes de Puig per a reclamar el que és dels valencians i que ara seria tan decisiu per a no haver d'escometre retallades en matèria sanitària com està fent aquest Consell".

Així, ha explicat que "no és tolerable el menystinc de Sánchez a Puig i la seua claudicació. Puig alçava molt la veu quan governava Rajoy, però des que governa Sánchez no ha sigut capaç de fer res, més enllà de demanar reunions a les quals mai li contesten".

"Ens neguen 1.000 milions per la despesa dels desplaçats i aquest Consell prefereix fer retallades, acomiadar a personal sanitari i tancar ambulatoris abans que plantar-se a la porta del Ministeri de Sanitat fins a ser rebuts per la ministra i resoldre la situació", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats