Jesús Ros tornarà a ser el candidat socialista a l'Ajuntament de Torrent en les pròximes eleccions

Ros ocupa el lloc d'alcalde de la ciutat des de l'any 2015

Guardar

Jesús Ros, actual alcalde de Torrent
Jesús Ros, actual alcalde de Torrent

Jesús Ros, actual alcalde de Torrent, ha anunciat la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals del mes de maig per a revalidar el seu lloc al capdavant de l'alcaldia de la ciutat. Així, Ros ha informat de la seua intenció de presentar-se encapçalant la llista com a número u del PSOE a l'Ajuntament de Torrent.

En aqueix sentit, Jesús Ros, que porta en el càrrec d'alcalde des de l'any 2015 (encara que també va ocupar el lloc entre 1987 i 2004) serà el candidat socialista en els comicis municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig. Una cita electoral que coincidirà, al seu torn, amb les eleccions autonòmiques.

Ros és el primer edil de Torrent, el municipi més gran de la comarca de l'Horta Sud, des de l'any 2015 quan es va presentar a les eleccions municipals d'aquell any i el PSOE, la formació que representava, va aconseguir ser el segon partit més votat. Finalment, va ser investit com a alcalde en el mes de juny gràcies al pacte i el suport de Compromís i Guanyant Torrent.

Quatre anys més tard, en 2019, Jesús Ros, va tornar a ser candidat de la formació a Torrent amb l'objectiu de revalidar el seu lloc com a alcalde. Finalment, va obtindre 11 edils en els comicis, mancant un per a aconseguir la majoria absoluta, i va ser investit com a alcalde amb el suport de Compromís.

Encara així, l'actual primer edil de Torrent ja va exercir el càrrec d'alcalde a la fi dels anys 80. Precisament, Ros va governar la ciutat entre els anys 1987 i 2004. I va ser regidor d'aquest mateix consistori entre 1983 i 1987.

A més, la seua carrera política també ha tingut lloc en les Corts Valencianes, ja que va ser diputat del parlament valencià durant dotze anys, des de 1999 fins a 2011. Any en el qual va decidir retirar-se de la vida política per a tornar al seu lloc de treball anterior en la Caixa d'Estalvis del Mediterrani.

 

Destacats