J.J Zaplana: "La incompetència de Puig i Barceló que la paguen ells i que no es carregue les butxaques dels valencians"

Assegura que "el pressupost de sanitat no pot anar a pagar les indemnitzacions per les condemnes al Consell"

Guardar

El portaveu de sanitat del GPP, José Juan Zaplana
El portaveu de sanitat del GPP, José Juan Zaplana

El portaveu de sanitat del GPP, José Juan Zaplana, ha exigit hui que "siguen Puig i Barceló els que assumisquen de la seua pròpia butxaca les incompetències derivades de la seua gestió i que no hagen de ser els valencians amb els seus impostos els que hagen de pagar les factures d'aquest Consell condemnat".

Zaplana ha afirmat que "no s'ha assumit cap responsabilitat política per les dues condemnes per deixar desprotegits als sanitaris, a la contrària l'única cosa que hem sentit és que es recorrerà. Cada dia que passa, aquest Consell deixa més abandones al nostre personal sanitari que s'està deixant la vida per atendre a tots els valencians".

"I ara ens assabentem que les indemnitzacions per la falta de gestió de Puig i Barceló, l'hauran de pagar tots els valencians de les seues butxaques. El pressupost de sanitat no pot anar a pagar les indemnitzacions per les condemnes al Consell", ha assegurat el portaveu de sanitat.

Zaplana ha declarat que "el pressupost de sanitat ha d'anar destinat a reduir les llistes d'espera, a millorar l'atenció primària i a tendir les necessitats bàsiques dels valencians. No podem permetre que es continue perjudicant l'atenció assistencial perquè hàgem de pagar els errors d'aquest Consell".

El portaveu de sanitat ha lamentat que "cada dia que passa es demostra que aquest Consell no assumeix cap responsabilitat i, per tant, no aquesta capacitat per a gestionar la situació sanitària i econòmica que viu la nostra Comunitat".

"No defensen als sanitaris, els abandonen, són incapaços de fer front al col·lapse de l'atenció primària. Cada dia que passa la seua incapacitat per a fer front a la situació és més manifesta", ha conclòs Zaplana.

Arxivat a:

Destacats