L'Ivace destina 2,8 milions d'euros per a millorar els serveis de 15 àrees industrials del Camp de Túria

Guardar

Vista aèria d'un polígon industrial
Vista aèria d'un polígon industrial

Ivace Parcs Empresarials, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha destinat 2,8 milions d'euros per a millorar en 2022 els serveis i infraestructures de 15 àrees industrials de sis municipis del Camp de Túria.

En concret, es beneficiaran les localitats de Bétera, la Pobla de Vallbona, Llíria, Nàquera, Riba-roja de Túria i Vilamarxant, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Aquestes actuacions seran subvencionades al 98,6 % i s'emmarquen en la convocatòria d'ajudes de l'Ivace de 2022 per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la Comunitat Valenciana.

Els polígons empresarials que es milloraran i modernitzaran són I-3 Horta Vella (197.222,8 euros) de Bétera; Rascanya (160.726,63 euros), Cap de l'Horta (129.875,75 euros) i Mes de Tous (196.994,87 euros) de la Pobla de Vallbona, Els Vents (197.124,19 euros) de Nàquera, Pla de Rascanya (197.222,8 euros) de Llíria, i Enchilagar del Rullo (197.222,8 euros) de Vilamarxant.

Per part seua, Riba-roja de Túria rebrà una subvenció d'1,56 milions d'euros per a la millora de les àrees Mes de Baló, Sector 12-Bassa, Sector 13-Masia Sant Antoni de Poyo, Casanova, El Oliveral-By Pass, Parc Logístic, Entrevies i Casanova.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que enguany les ajudes compten amb un pressupost de 37,42 milions d'euros, "el major esforç inversor realitzat fins al moment".

"Gràcies a elles el Camp de Túria comptarà amb àrees industrials amb imatge renovada i millors serveis i dotacions que repercutiran en les empreses ja instal·lades, en millorar la seua competitivitat, i atrauran la implantació de nous projectes per a continuar aportant creixement i riquesa per a la comarca", ha destacat.

ACTUACIONS

Entre les principals actuacions que seran subvencionades per l'Ivace destaquen la instal·lació de serveis contra incendis, hidrants i depòsit d'aigua industrial, la millora de zones verdes i implantació de zones/recorreguts biosaludables i la regeneració paisatgística i ambiental.

També es realitzarà una millora viària mitjançant nous accessos, passarel·les per als vianants i pàrquing per a camions, així com senyalització i/o identificació dels carrers dels polígons i renovació de la senyalització horitzontal i vertical del trànsit.

Així mateix, les àrees industrials del Camp de Túria comptaran amb directori d'empreses i serveis i adaptació de vials i senyalística.

Arxivat a:

Destacats