Insults i amenaces a Compromís per part de l'extrema dreta a la Processó Cívica

Membres d'España 2000 I els Yomus han insultat i amenaçat als components de la comitiva de Compromís

Guardar

Grup d'ultradreta en la processó cívica. Imatge de @joanguanter_
Grup d'ultradreta en la processó cívica. Imatge de @joanguanter_

La Processó Cívica ha deixat una imatge que ve sent habitual en els darrers temps: els insults i les amenaces de components de l'extrema dreta cap a membres del govern i simpatitzant de diferents grups polítics.

En aquesta ocasió, membres d'España 2000 i dels Yomus han insultat i amenaçat a membres de Compromís quan tractaven d'incorporar-se a la desfilada. Així, han cridat consignes com "Arriba España", "catalanistes" o "Putin, polsa el botó".

Entre les persones que es trobaven al costat d'aquest grup feixista es trobava José Luis Roberto, president d'España 2000, i Ramón Castro, líder de la penya ultra Yomus, així com altres simpatitzants d'ultradreta, que han insultat a la síndica Papi Robles, la coportaveu Àgueda Micó o el diputat i aspirant a dirigir la Generalitat, Joan Baldoví.

Separats per una barrera d'agents de la Policia Nacional, també han xiulat a Carlos Mazón, president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, al president de la Generalitat Ximo Puig, a l'alcalde de València Joan Ribó i a representants de Ciutadans i del PSPV-PSOE.

Únicament han aplaudit als integrants de la comitiva de Vox.

Aquest grup d'ultradreta també ha insultat i amenaçat als diferents periodistes que cobrien la marxa al crit de "periodistes terroristes".

Arxivat a:

Destacats