Iniciativa-Compromís llança una campanya d'afiliació per a animar a la militància

Guardar

Mónica Oltra, a su llegada a la sede de Compromís. Imatge Europa Press
Mónica Oltra, a su llegada a la sede de Compromís. Imatge Europa Press

Iniciativa del Poble Valencià-Compromís ha iniciat una campanya d'afiliació per encoratjar la gent a sumar-se al projecte ecosocialista de cara als importants reptes que es presenten en els pròxims mesos.

Amb el lema 'Fes política amb iniciativa' el partit integrant de la coalició Compromís que té com a màxima exponent a Mónica Oltra, fa una crida la ciutadania a ser part activa del treball per aconseguir conformar novament governs al servei de la justícia social i els drets de les persones en les pròximes cites electorals.

Segons han explicat els portaveus Aitana Mas i Alberto Ibáñez "les persones són el principal actiu de partits com el nostre i el treball de base és fonamental en aquest temps en què estem centrats a millorar la unitat, la cohesió i l'acció política de l'esquerra per aconseguir la revalidació d'un tercer Botànic a la Generalitat i mantindre i eixamplar els governs progressistes als ajuntaments".

Iniciativa del Poble Valencià va nàixer l'any 2007 per renovar les idees del valencianisme l'esquerra i l'ecologisme. És un partit que defensa l'ecosocialisme participatiu, l'ecologisme popular, el feminisme interseccional, el valencianisme polític, el republicanisme, el laïcisme, la cultura de la pau, el foment dels bons tractes i la solidaritat generacional, com a l'única via per a garantir la justícia social, la igualtat, la diversitat, la convivència i la felicitat. Com una de les formacions que composen Compromís, Iniciativa ha sigut una peça clau en el canvi progressista que viu el País Valencià des de 2015.

La campanya d'afiliació buscarà, a través de les xarxes socials i encontres amb la ciutadania, animar a les persones a aportar il·lusió i esforç per seguir construint unes societats més justes amb la seua militància activa. Els interessats i interessades disposen d'un enllaç directe per registrar-se i passar a l'acció comprom.is/fes_iniciativa

Arxivat a:

Destacats