Ibáñez (PP): "Els pressupostos són electoralistes amb més impostos, més deute i un acte d'il·lusionisme perquè no s'executen"

Guardar

El portaveu d'Economia del Grup Popular a Les Corts, Rubén Ibáñez
El portaveu d'Economia del Grup Popular a Les Corts, Rubén Ibáñez

El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en les Corts, Rubén Ibáñez, ha afirmat hui que "els pressupostos del Consell per a l'any 2023 són electoralistes i suposaran més impostos per als valencians, més deute públic i un acte més d'il·lusionisme perquè no s'executen".

Ibáñez ha assegurat que "estem assistint al primer cartell electoral del Consell de Puig perquè el que sabem amb tota seguretat és que aquests pressupostos porten aparellada una pujada d'impostos que col·loquen a la Comunitat Valenciana en líders a Espanya en impostos més alts".

El diputat popular ha criticat que "suposa un creixement galopant del deute i que les generacions futures seran encara més pobres que les actuals gràcies a les polítiques de Puig".

Rubén Ibáñez ha asseverat que "és sorprenent l'acte d'il·lusionisme que presenten perquè hui hem conegut l'execució a 30 de setembre del pressupost del 22 on les inversions que ens van prometre ací fa un any porten executades en inversions el 20%".

Puig deu als valencians 1.335 milions perquè no està pagant les ajudes, no paguen a ningú. Hi ha conselleries com la d'habitatge amb una execució del 14%, la de participació ciutadana del 17% i la pròpia d'hisenda al 29%, agricultura al 38% i la de polítiques socials poc més del 50%.

Finalment, Ibáñez ha assenyalat que "de poc val aquests cartells electorals si el que hi ha és un cartell que diu Puig incompleix als valencians i damunt no paga. Aquesta és la gran problemàtica d'aquests pressupostos".

Arxivat a:

Destacats