El Grup Popular en Les Corts tindrà coordinadors provincials per a centrar l'activitat parlamentària en el territori

Carlos Mazón presideix la reunió de treball del GPP per a impulsar l'inici de curs

Guardar

El president del PPCV, Carlos Mazón
El president del PPCV, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha presidit aquest matí una reunió de treball i coordinació del grup popular per a impulsar l'inici de curs parlamentari amb els diputats autonòmics que conformen el GPP en la nova legislatura.

El consell d'adreça del Grup popular queda conformat pel síndic del GPP, Miguel Barrachina, i tres portaveus adjunts: Juan Francisco Pérez Llorca, que també és el secretari, Laura Chuliá i Nieves Martínez.

A més, per a centrar l'activitat parlamentària en el territori, s'han nomenat tres coordinadors territorials, un per cada província. Es tracta de Jose Ramón González de Zárate per Alacant, Elena Bastidas per València i Salva Aguilella per Castelló.

També formen part del consell d'adreça els dos membres de la Taula de les Corts, Alfredo Castelló i Víctor Soler, i Magdalena González com a sotssecretària.

Carlos Mazón ha traslladat als diputats populars "la il·lusió davant aquesta nova etapa de treball per les necessitats dels ciutadans, en defensa dels interessos dels valencians, alacantins i castellonencs i l'avanç de la societat, en col·laboració sempre amb els diferents els agents econòmics i socials i els diferents sectors i organismes de la Comunitat".

Destacats