González de Zárate exigix que "Sánchez done a la Comunitat les mateixes ajudes al transport públic que dona a altres autonomies"

Guardar

Joserra González de Zárate
Joserra González de Zárate

El portaveu d'Obres Públiques i Transports del GPP, Joserra González de Zárate, ha exigit hui al Govern de Sánchez que "done a la Comunitat Valenciana les mateixes ajudes destinades al transport públic que està prometent i concedint a altres territoris".

González de Zárate ha presentat una Proposició No de Llei en la demana que la Comunitat compte amb els recursos necessaris per a fer front als costos derivats del transport públic i que han de ser transferits pel Govern de Sánchez.

En este sentit, el diputat popular ha explicat que "igual que en l'aigua, el finançament i les inversions d'Estat, no volem ser més que ningú, però reclamem allò que per justícia ens pertany".

El portaveu d'Obres Públiques del GPP ha asseverat que "el Consell de Mazón està fent un enorme esforç per a ajudar als nostres ciutadans i usuaris, promocionant el transport públic. Ja que és el millor mitjà per a la mobilitat urbana i també per a la sostenibilitat del planeta".

"L'única cosa que demanem és que el Govern d'Espanya ha de complir amb la seua promesa d'ajudes per al transport tal com ha fet amb altres comunitats. Oferint igualtat de tracte a totes les comunitats autònomes, i per damunt d'això, la igualtat de tracte entre tots els ciutadans espanyols visquem on visquem".

Així, el diputat popular ha recordat que "el Consell ha prorrogat les reduccions de tarifes en els abonaments de transport i títols multiviatges dels servicis públics de transport públic. Gratuïtat per a joves menors de 31 anys i la reducció del 50% per a la resta dels viatgers i tot això davant la passivitat del Govern de Sánchez".

Arxivat a:

Destacats