González de Zárate: "El Botànic va pressupostar obres que ni tan sols comptaven amb un projecte"

Guardar

El diputat del PP a Les Corts Joserra González de Zárate
El diputat del PP a Les Corts Joserra González de Zárate

El portaveu d'Obres Públiques i Transports del GPP, Joserra González de Zárate ha denunciat que el Consell de Puig "no ha realitzat els projectes de multitud d'obres que havien sigut anunciats a so de bombo i platerets".

Una situació que "fa pensar", ha indicat el diputat popular, que "en els últims huit anys la inversió en infraestructures s'ha parat en la Comunitat Valenciana".

González de Zárate ha manifestat que "obres com les rondes de Villena, Castelló o Vila-real ni tan sols comptaven amb un projecte per al seu inici, la qual cosa suposa haver de començar de zero amb una labor que fins i tot estava reflectida en els pressupostos".

Quant als comptes generals de la Generalitat, Zárate ha defensat que el Consell de Carlos Mazón ha hagut de reflectir "la realitat", per això, "no podem posar partides que no tenim, com els convenis amb el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible o amb l'Estat".

"Aquest Consell ja s'ha posat a treballar de manera immediata per a veure quines són les principals necessitats en matèria d'infraestructures i així poder posar en gallimarsot actuacions que són importants i estratègiques. Enfront del Consell de la propaganda, ara el Consell de Mazón s'ha posat a treballar en projectes necessaris".

Finalment, el portaveu d'Obres Públiques i Transports ha defensat la gestió de l'actual govern de la Generalitat Valenciana quant a infraestructures i transport públic. En aquest últim assumpte ha recordat l'ampliació durant els pròxims sis mesos de la rebaixa del 50% dels títols multiviatge, així com l'abonament gratuït per a joves. Mentrestant, ha destacat, "continuem a l'espera que l'Executiu de Sánchez es pronuncie sobre aquest tema".

Arxivat a:

Destacats