González Pons: "El PP es compromet amb el soterrament de les vies d'Alfafar"

Guardar

El sotssecretari d'Institucional del PP i cap de llista al Congrés per València, Esteban González Pons, i l'alcalde d'Alfafar, José Ramón Adsuara
El sotssecretari d'Institucional del PP i cap de llista al Congrés per València, Esteban González Pons, i l'alcalde d'Alfafar, José Ramón Adsuara

El sotssecretari d'Institucional del PP i cap de llista al Congrés per València, Esteban González Pons, ha afirmat hui que el PP "es compromet amb el soterrament de les vies d'Alfafar".

González Pons s'ha pronunciat així durant una visita a Alfafar, on ha afirmat que aquest passe a nivell "és la gran metàfora del poc que ha importat València per al 'sanchisme' i de la necessitat que tenim els valencians recuperar protagonisme a Madrid".

"Per ací passen diàriament 4.000 persones i hi ha infraestructures bàsiques a banda i banda de les vies. Des que es reclama el soterrament s'han produït 76 morts i solo en l'últim any hi ha hagut tres morts. I el soterrament segueix sense arribar", ha criticat.

González Pons ha recordat que el PP ha presentat cada any esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat en el Congrés per a incloure el soterrament de les vies, "però la majoria del PSOE i Compromís han votat en contra, mentre que han donat suport a altres soterraments per exemple a Catalunya".

Així, ha reiterat que el PP "es compromet amb el soterrament de les vies, que divideix en dues una població de 100.000 persones i que afecta els termes municipals de València, Alfafar, Sedaví i Benetússer, i que trenca completament l'entorn urbà de València".

González Pons ha assenyalat que el pas a nivell d'Alfafar "mata". "Ens agradaria que el compromís que tenim en el PP fora transversal i que la resta de partits polítics adopten aquest compromís amb nosaltres. No volem estar sols defensant el soterrament d'aquestes vies, no volem que siga només un compromís del PP. Volem que siga un compromís de tots".

El candidat al Congrés ha afirmat que tant ell com la també candidata al Congrés Belén Hoyo -que també ha visitat el municipi- es presenten a les eleccions del 23J "compromesos amb el soterrament, i vindrem a donar compte de les gestions que fem i complirem amb la nostra responsabilitat".

"A la gent cal donar-li l'oportunitat de viure, i és una vergonya les condicions en què es troba aquest passe a nivell en ple segle XXI", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats