Gómez (PSPV) tanca amb Marina Gilabert una llista per a mostrar "la València compromesa amb la igualtat"

Guardar

sandra_gomez_benimaclet
sandra_gomez_benimaclet

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha tancat amb la catedràtica Marina Gilabert una llista electoral de 33 persones que reflecteixen "la València diversa, plural i compromesa amb la igualtat amb la qual s'identifica la majoria progressista".

Gilabert és "referent del moviment feminista de València" i una persona "molt pròxima a Carmen Alborch", exministra morta l'any passat, destaca la candidatura en un comunicat.

L'Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de València ha presentat aquest dimecres a la vesprada la llista que haurà de ser aprovada diumenge que ve 17 de març pel Comité Federal, amb la qual concorrerà a la cita amb les urnes del 26 de maig.

Al costat de Gómez estaran Emiliano García, Maite Ibáñez, Ramón Vilar, Elisa Valía, Aarón Cano, Pilar Bernabé, Borja Sanjuán, Mar Marín, Javier Mateo, Maite Girau, Antonio Pla, Paulina Cardona, José Melgares, Eloína Íñiguez, Javier García Safont, Gemma Pérez i Alessio Vaig adobar.

Els segueixen Lorena Ramírez, Pablo Ruíz, Adoración Cabrejas, Juan Pedro Navarro, Marisa Parrilla, Víctor Camino, María Sánchez, Juan Escudero, Enriqueta Llopis, José Ramón Giménez, Anahí Molinari, Fran Sanz, Magdalena Querol i Elías Pérez.

Com a número 33, tancant la llista, anirà Marina Gilabert, secretària general clàssiques i modernes, Llicenciada en Filosofia i Lletres en secció de Pedagogia, catedràtica de Llengua i Literatura i tècnica Superior en Educació en la Conselleria de Cultura i Educació. Al llarg de la seua trajectòria ha dirigit els seus interessos acadèmics i professionals cap a la coeducació en l'ensenyament secundari.

Des de 2016 és secretària de l'Associació per la Coeducació del País Valencià. Participa en la presa de decisions de diverses associacions feministes i altres vinculades al tercer sector. Ha publicat i prologat llibres vinculats a la cultura i l'educació, a més d'organitzar conferències, trobades i jornades en àmbits culturals, socials o de la comunicació audiovisual.

Destacats