Gómez (PSPV) presenta els punts informatius repartits per tota la ciutat

Al costat dels panells hi haurà voluntaris que als quals "preguntar" i "informar-se" per a conéixer el programa socialista per a València

Guardar

Aire Fresco Sandra Gómez-4
Aire Fresco Sandra Gómez-4

La proposta de mapa interactiu amb les propostes localitzades de Sandra Gómez ha passat a ser una realitat física. La candidata del PSPV a l'Ajuntament de València ha presentat aquest matí els punts d'informació que amb eslògan, text i un voluntari o voluntària inclòs, oferiran a qualsevol que s'interesse informació sobre les propostes socialistes de cara a les pròximes eleccions del 26 de maig.

Per a Gómez aquesta és "una campanya innovadora" que trenca "amb els vells paràmetres de qualsevol campanya política": "Nosaltres volem fer una campanya que sobretot es caracteritze per estar molt prop de tots els nostres veïns i veïnes, perquè això és el que representem també com a Partit Socialista".

La candidata ha explicat que "és el projecte que representa a la gran majoria social" i que pretén "aquesta present en tota la ciutat". Per a Gómez aquest nou estil porta "Aire fresc" -el seu eslògan de campanya- amb uns punts que "seran referència per a totes les persones" que s'interessen pel projecte del PSPV.

Aquests punts comptaran amb voluntaris i voluntàries que ajudaran a "donar a conéixer tot" el que proposen, que Gómez ha qualificat de "magnífics representants" del seu projecte: "Així que qualsevol persona que vulga informar-se i conéixer el nostre programa o intercanviar opinions no té més que dirigir-se al punt de trobada".

Gómez ha confrontat aquesta campanya que qualifica d'"innovadora" i "fresca" a una "vella dreta" que es radicalitza "a causa de la nova extrema dreta". La candidata ha assegurat que Català "ha tornat a plantejar la prolongació de Blasco Ibáñez", un símbol "del fracàs del PP, aqueix urbanisme especulatiu" que, en aqueix va casar, expropiava "als veïns i veïnes": "Així que mentre ells, una vegada més, iniciaran els seus actes de campanya en el centre de la ciutat, nosaltres anirem a les nostres places".

La candidata del PP María José Català donarà inici a la campanya política des de l'Eixample, una de les zones de la ciutat amb les rendes més altes on el PP té un fons de vots fix segons dades de l'INE. Gómez iniciarà en la coneguda Plaça dels Àngels, en el Cabanyal, que per a ella "té una gran simbologia" d'"aquest model sostenible, integrat i amable" que defensen els socialistes": "Enfront d'aquells als quals continuen defensant hui dia l'obertura i destrucció d'un barri, nosaltres continuarem defensant mantenir i preservar la seua identitat".

Destacats