Gómez (PSPV) fa una crida als partits progressistes a donar un vot favorable a Sánchez

Guardar

gomez_pleno
gomez_pleno

La secretària general del PSPV de la ciutat de València i vicealcaldessa de la ciutat, Sandra Gómez, ha fet aquest dijous una crida a les forces progressistes perquè donen el seu vot favorable a una investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern per a evitar que grans ciutats com aquesta puguen resultar afectades per la falta de Pressupostos Generals de l'Estat i d'un govern de progrés.

Així ho ha indicat a preguntes dels mitjans en un desdejuni informatiu en el qual ha presentat les bases del concurs per al projecte de remodelació de la Plaça de l'Ajuntament. Segons Gómez, el fet que no hi haja un govern a Espanya "impossibilita qüestions fonamentals per a la ciutat com la condonació del deute de la Marina o el contracte-programa", que sí que estaven contemplades en els PGE que va presentar Sánchez i que no van tirar avant.

"Per això, m'agradaria fer una crida a tots els partits progressistes perquè, amb el seu vot favorable a Pedro Sánchez, donen i consoliden un govern progressista fonamental per a la ciutat i la Generalitat Valenciana", ha dit.

Així, ha incidit que tots els que partits membres del Botànic II --concretament Compromís i Unides Podem-- han d'instar "als seus governs a Espanya que donen el vot favorable perquè hi haja un govern progressista".

Arxivat a:

Destacats