Gómez: “El PSOE guanyarà a València perquè la Comunitat Valenciana continue sent la referència progressista d'Espanya”

Guardar

La vicealcaldessa de València i secretària general dels socialistes a València, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València i secretària general dels socialistes a València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i secretària general dels socialistes a la ciutat, Sandra Gómez, ha sostingut que València i la Comunitat Valenciana són i han de continuar sent les grans referències progressistes d'Espanya i ha apostat per la victòria del Partit Socialista en l'àmbit local, autonòmic i estatal: "Ens ho juguem tot i jo aposte per guanyar València, la Comunitat Valenciana i Espanya. En el pròxim curs polític l'únic objectiu és guanyar les eleccions", ha manifestat durant la seua intervenció en el comité comarcal de València que es va celebrar en la seu de la UGT-PV a València amb la presidència d'Anaïs Menguzzato on s'ha aprovat el pla d'acció valenta per a guanyar l'alcaldia en 2023 i mantenir el govern progressista enfront de la dreta.

La vicealcaldessa ha demanat defensar "no frivolitzar" amb la imatge reputacional de la Comunitat Valenciana. "Sabem quant ens ha costat i no podem posar en perill un govern que representa a tots els ciutadans progressistes i sobretot a les persones treballadores i, especialment, les més vulnerables. No podem posar-nos a ballar quan està en joc la hipoteca reputacional de la Comunitat Valenciana. Hem de protegir-la i no frivolitzar o posar-nos a ballar", ha dit.

Gómez ha mostrat comprensió "pels moments tan complicats que ha viscut aquestes setmanes el nostre soci, però si hi ha algun culpable no està en aquesta formació, no està en el Partit Socialista, cadascun ha d'assumir la seua pròpia responsabilitat", ha continuat. La vicealcaldessa ha posat l'accent en la situació a Andalusia on el soroll i la frivolitat "han sigut penalitzades en un moment en el qual la ciutadania vol certeses i estabilitat. A Andalusia no ha triomfat un candidat o un partit sinó tots aquells que han infós descoratjament, desesperança i cansament".

En la seua reflexió davant els membres del comité comarcal, Sandra Gómez ha incidit en la importància de la participació en les eleccions i ha assenyalat el cas de les passades eleccions a Andalusia. "Hi ha barris treballadors on ha votat el 10% del cens electoral. En els barris de classes mitjanes altes on guanyen partits conservadors les xifres estan en el 85%. Això és el que determina el resultat electoral a Andalusia. Han guanyat els que generen soroll, caos i desesperació".

"Ací, a València i la Comunitat Valenciana, no hi ha ningú, ni tan sols un votant del PP, que puga dir que hi haja un sol motiu per a canviar el govern de Ximo Puig. Cap votant del PP pot dir que en la CV s'està pitjor que fa set anys. Ací les coses s'han fet bé i les ha fetes bé el Partit Socialista. No és la Comunitat de la visita del Papa, l'F1 o la corrupció sinó la de Volkswagen per l'obstinació del president Puig o la de Ford. Que València i la Comunitat vaja molt millor és gràcies a Puig, a la UGT i al PSOE a la ciutat de València", ha exposat.

Per a finalitzar, Gómez ha apuntat que hi haurà govern progressista "si el PSOE guanya les eleccions. Només amb un Partit Socialista competitiu es podrà mantenir un govern progressista perquè l'únic partit amb marge de millora és el PSOE". I ha animat que ningú es quede a casa en les pròximes eleccions "perquè el nostre major enemic és l'abstenció. Cal parlar als votants progressistes que en un moment complicat van migrar a altres formacions. Ha arribat el moment de tornar a casa. I aqueixa casa és el Partit Socialista. Som l'única alternativa seriosa al PP", ha defensat. I ha promés que quan guanye el Partit Socialista "hi haurà un govern que dure molt temps. Estic convençuda que en el pròxim curs polític tornarà a haver-hi una alcaldessa socialista".

Destacats