Gómez presenta candidatura per a ser "l'alcaldessa de la gent corrent" i d'una València "sense diferències"

Guardar

La vicealcaldessa i secretària general dels socialistes en València, Sandra Gómez,
La vicealcaldessa i secretària general dels socialistes en València, Sandra Gómez,

La vicealcaldessa i secretària general dels socialistes a València, Sandra Gómez, ha presentat aquest dissabte la seua candidatura a les primàries obertes en el PSPV per a l'Alcaldia de la ciutat, amb la qual aspira a ser "l'alcaldessa de la gent corrent" i d'una ciutat "sense diferències ni codis postals", per al que ha reivindicat que la seua formació estarà "al costat dels qui més el necessiten" quan "venen mal dades" perquè el PSOE "entén els problemes de totes les persones".

Així ho ha manifestat Gómez en un acte al costat del Mercat del Cabanyal, que ha comptat amb la participació de veïns de la ciutat i on s'ha presentat el cartell de la campanya, segons ha indicat la candidatura en un comunicat.

"Aquesta és la gent que més representa la València per la qual vull que guanyem, la València que em representa, a la qual pertany i per la qual vull continuar lluitant. Perquè si hui soc ací és gràcies a l'esforç de moltíssimes persones a les quals ningú els ha regalat res", ha manifestat.

"Soc filla i neta d'immigrants manxecs, d'una generació que ho va deixar tot arrere i va aconseguir que els seus fills pogueren estudiar i viure millor a costa de molts sacrificis", ha assegurat Gómez, que s'ha dirigit als presents: "Sempre he tingut clar que represente a gent com vosaltres, a famílies treballadores, famílies corrents, lluitadores i valentes, i tinc molt clara la meua llista de prioritats".

I en eixa llista, ha reivindicat que el més important, per exemple, "és que la Malva-rosa recupere la convivència, que Tres Forques tinga el seu centre de salut i que Torrefiel i Benimaclet tinguen el seu parc". "Una llista on està abans Ciutat Fallera que Cirilo Amorós, que posa en el centre els barris de les famílies treballadores i que construeix una València sense codis postals i sense diferències entre homes i dones", ha continuat.

"AL COSTAT DE LA GENT QUAN VENEN MAL DADES"

Gómez ha posat en valor al PSOE en un moment "molt difícil" com l'actual, amb la inflació i l'augment del preu de l'energia i dels carburants, i ha incidit en el fet que precisament "és ara quan es veu la importància del PSOE, un partit que quan venen mal dades està al costat de la gent".

"No podem prometre que no hi haurà una pandèmia, una guerra o que puge la gasolina, però sí que si és per a l'economia hi haurà ERTOS per als qui ho necessiten, ajudes perquè els comerços puguen tornar a alçar la persiana i que quan hi haja vacunes es repartiran primer a aquells que més ho necessiten i no a qui més diners té", ha postil·lat.

"Això sí que ho podem garantir, que si hi ha dificultats, estarem al costat de les persones que més ens necessiten i per això són importants els governs del PSOE a Espanya, la Comunitat Valenciana i també a l'Ajuntament de València, perquè entenen els problemes de totes les persones", ha continuat.

Finalment, Sandra Gómez ha animat a la mobilització de l'electorat contra "aquells que neguen la violència de gènere i també els que posen en risc a més de 1.000 dones protegides pel grup GAMA de la Policia Local". "Hem de decidir quina és la València que ens representa i us vull demanar ajuda perquè una de les vostres puga presentar-se a ser alcaldessa d'aquesta ciutat", ha emplaçat.

Gómez ha pres de nou la paraula després de la intervenció de huit representants de "la València real", representada per membres d'associacions veïnals, persones de barri, dones emprenedores, joves, majors, valencians d'adopció i lluitadores feministes, persones "corrents per les quals ha treballat durant aquests últims set anys".

Destacats