Gómez considera la creació de l'L11 de Metrovalencia l'anunci "més important de l'any" sobre mobilitat

Guardar

1018 Sandra Gómez
1018 Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i portaveu del grup municipal socialista, Sandra Gómez, ha assenyalat que la creació de la nova Línia 11 de Metrovalencia i l'ampliació de la futura Línia 10 és l'anunci "més important de l'any en matèria de mobilitat sostenible" i ha posat en valor que aquesta actuació "vertebrarà la façana marítima" de la ciutat.

Així s'ha referit Gómez a l'anunci realitzat aquest dissabte pel conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. La nova Línia 11 de Metrovalencia unirà la Ciutat de les Arts i les Ciències amb La Marina i l'ampliació de l'L10 unirà aquest nou traçat amb la xarxa actual.

Gómez ha posat en valor els "avanços i millores" que "ha experimentat la mobilitat sostenible a València amb el govern de Ximo Puig en els últims sis anys" i ha remarcat que el president de la Generalitat "també va anunciar que el metro arribarà fins a l'Hospital La Fe mitjançant una línia de tramvia que unirà l'estació del carrer Alacant amb Malilla", ha indicat el PSPV en un comunicat.

"L'anunci d'Arcadi España és dels quals transformen les ciutats", ha afirmat Gómez, qui ha destacat que tindrà un "gran impacte" per al barri de Natzaret on "suposarà un revulsiu" perquè "acabarà amb l'històric aïllament que han patit els veïns i veïnes".

A més, la vicealcaldessa i portaveu del grup municipal socialista ha defensat que aquest nou traçat "servirà per a vertebrar definitivament la façana marítima" de València.

Destacats