Gómez assegura que el PSOE és l'única alternativa enfront de la polarització política

Guardar

Sandra Gómez
Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat, Sandra Gómez, ha assegurat que el PSOE és l'"única alternativa enfront de la polarització política" i ha contraposat "l'estabilitat dels governs socialistes –en referència a la Generalitat Valenciana i al Govern d'Espanya- enfront de la inestabilitat de la dreta". Gómez ha assenyalat que mentre Pedro Sánchez i Ximo Puig "treballen per a fer front a la major crisi dels últims anys, el PP de Casado i Ayuso estan més preocupats per generar inestabilitat i incertesa".

"Enfront de la incertesa en la qual es troba en aquests moments Madrid", la dirigent socialista ha destacat que la celebració del 40 Congrés Federal del PSOE a València "situarà a la nostra ciutat com a referent del debat d'idees progressistes que marcaran l'eixida de la crisi". "És un orgull que el PSOE trie la nostra ciutat com a seu per al debat d'idees progressistes que marcaran el futur", ha subratllat.

A més, ha assegurat que la celebració del congrés "posarà la mirada del socialisme europeu sobre València", de manera que ha destacat que la ciutat es convertirà en la "capital de les polítiques progressistes". Així, ha assegurat que aquesta trobada servirà per a "continuar impulsant el treball de transformació que estem duent a terme els socialistes".

Respecte a la situació de Madrid, ha apuntat que les madrilenyes i els madrilenys "necessiten un president com Ángel Gabilondo que siga capaç de governar per a totes i tots i posar en marxa les polítiques necessàries per a donar una resposta social a la crisi sense deixar a ningú arrere". En aquest sentit, ha volgut traslladar el seu "suport" a Gabilondo perquè és "l'única alternativa enfront de la polarització i el trumpisme".

Destacats