Gómez assegura en 2019 la ciutat tindrà una alcaldessa feminista de la qual dependrà l'àrea d'Igualtat

Guardar

gomez_8m
gomez_8m

La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assegurat que en 2019 "València tindrà una alcaldessa feminista" i ha anunciat que l'àrea d'Igualtat "dependrà directament d'Alcaldia".

Així s'ha pronunciat la candidata en declaracions als mitjans, preguntada per la valoració de la manifestació del Dia de la Dona que ha qualificat d'"una demostració que som més les persones que volem continuar avançant cap a la igualtat que els qui volen que les dones tornem a amagar-nos a les nostres cases".

"Les dones no hem pogut votar, anar a la universitat, poder viure independentment la nostra vida, decidir sobre la nostra maternitat perquè ara ens espante l'extremisme d'un PP i Ciutadans rancis que van de la mà de l'extrema dreta", ha manifestat Gómez.

Per a la també portaveu del Grup Municipal del PSPV-PSOE en el consistori valencià, "la dreta no sap que aquest és el segle de les dones perquè ara ens manen callar sobre la violència masclista que té més de 1000 dones protegides per la policia local a València, sobre la desigualtat laboral o sobre el desigual repartiment de les cures que implica tantes dificultats perquè trenquem els sostres de cristall".

Sandra Gómez ha vaticinat que en 2019 "València serà feminista". "Som les dones i homes que formem part d'aquest moviment que avança imparable", ha subratllat i ha reiterat que "igualtat dependrà d'Alcaldia perquè la transformació arribe a totes les àrees de govern i tots els barris de la ciutat".

Destacats