Gómez anuncia el Govern destinarà 38 milions per a finançar el transport metropolità de València

La candidata socialista assenyala la condonació del deute de la Marina demostra que Sánchez compleix amb els valencians i valencianes

Guardar

bus-EMT (1)
bus-EMT (1)

La candidata socialista a l'Alcaldia de València i portaveu del grup municipal socialista, Sandra Gómez, ha assegurat hui que té el compromís del Govern d'Espanya per a acceptar l'esmena que destine 38 milions d'euros per a finançar el transport metropolità.

“Volem que el projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) siga encara millors”, ha reivindicat i ha explicat que amb aquest objectiu s'ha posat en contacte amb el Ministre de Foment, José Luis Ábalos, perquè s'accepte l'esmena que presentaran els socialistes valencians i “puguem tindre una xarxa de transport públic de qualitat, que connecte l'entorn metropolità”.

Així mateix, Sandra Gómez ha posat en valor que el PGE reculla “la condonació del deute La Marina” el que, ha ressaltat, “permetrà superar el llast econòmic que li impedia desenvolupar-se com a pol d'innovació tecnològica i cultural”.

Sánchez compleix amb València

Referent a això, ha destacat que es tracta “d’un compromís que va adquirir el president del Govern, Pedro Sánchez, amb la ciutat de València que ha complit” amb el projecte de Llei de Pressupostos que contempla una inversió de 1.189 milions d'euros en la Comunitat.

Una xifra que, a més, “recull el 10% que Sánchez, va prometre al president de la Generalitat, Ximo Puig”, ha ressaltat. Un increment que, en la seua opinió, anirà destinat a les infraestructures i serveis públics que “permetran millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes”. “Sánchez es va comprometre al fet que el Govern donara a la Comunitat Valenciana el tracte que mereix”, ha ressaltat i ha subratllat que amb aquest augment de recursos econòmics “ens situarem en l'avantguarda del progrés social d'Espanya”.

Arxivat a:

Destacats