Giner sobre el botellot: "Si els ciutadans no dormen, Ribó tampoc hauria de dormir"

Guardar

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de València, Fernando Giner
El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de València, Fernando Giner

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha considerat aquest dimecres, en parlar dels problemes que genera el botellot als veïns de les zones en les quals es practica, que si aquests no dormen per eixes molèsties l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó (Compromís), "tampoc hauria de dormir".

Giner, que s'ha pronunciat d'aquesta manera després de reunir-se amb l'associació de veïns de Ciutat Jardí, ha assenyalat que "enfront del botellot, València necessita una actuació coordinada de l'Ajuntament i un alcalde que, també de matinada, estiga atent i empatitze amb els veïns".

"Si els ciutadans no dormen, Ribó tampoc hauria de dormir", ha insistit Fernando Giner, que ha manifestat que el consistori "hauria d'estar 24 hores donant solucions als veïns". "Si els nostres veïns tenen un problema de matinada, l'Ajuntament ha de ser ací en eixes hores atenent els veïns", ha subratllat.

El responsable de Cs ha indicat que el botellot "no és només un problema de la policia" sinó "un problema de l'Ajuntament en el seu conjunt". "Un problema, fins i tot, de projecte de ciutat", ha agregat.

Giner ha parlat també de la plantilla de Policia Local i ha assegurat que "passa per moments complicats". "L'any 2021 acabarà amb 39 policies menys respecte a 2019. Els 53 que entren no compensen ni als 70 que es jubilen enguany", ha ressaltat.

"València està perdent policies i no es dona una solució", ha lamentat, al mateix temps que ha al·ludit a la iniciativa plantejada per Cs per a crear la figura del "vigilant nocturn del silenci" amb "persones de la societat civil que puguen intervenir, conciliar i suavitzar el soroll de les terrasses".

Destacats