Giner proposa a Ribó un homenatge a Grisolía a l'inici del curs en el col·legi que porta el seu nom

Guardar

Santiago Grisolía
Santiago Grisolía

El portaveu del grup Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, proposarà a la delegada d'Educació, Maite Ibáñez, i a l'alcalde Joan Ribó la celebració d'un homenatge al professor Santiago Grisolía, mort recentment, en el dia de l'inici escolar en el col·legi municipal que porta el seu nom en el barri de La Isla.

"El professor Santiago Grisolía ha sigut un dels millors científics que ha tingut la ciutat de València, la Comunitat Valenciana i Espanya. Ell va presidir fins al seu òbit el Consell València de Cultura i ha deixat la seua empremta en molts espais culturals, com el Museu de les Ciències habilitat en l'obra de l'arquitecte Santiago Calatrava", ha apuntat Giner en un comunicat.

Al seu judici, València "li ha de fer un homenatge" i considera que un lloc adequat és "el col·legi municipal que porta el seu nom des de fa anys en el barri de La Isla i que va visitar en diverses ocasions".

Giner espera que la proposta siga rebuda "amb bons ulls" per la delegada d'Educació i l'alcalde de la ciutat "els qui visitaran el centre l'inici del curs, com també farem nosaltres, tal com hem fet en anys passats".

D'altra banda, el portaveu de Cs a l'Ajuntament s'ha congratulat que "des de la delegació d'Educació s'haja contractat sis mestres i mestres per a millorar l'atenció educativa en els centres municipals. Esperem que també es cobrisquen les places de conserges per a l'inici del curs".

Arxivat a:

Destacats