Giner es presentarà a les primàries de Cs per a aspirar a l'Alcaldia de València: "Seria un orgull"

Guardar

giner_primarias
giner_primarias

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha manifestat aquest dimecres la seua voluntat de presentar-se a les primàries de la formació per a elegir al candidat a l'Alcaldia de la capital del Túria. Ha assegurat que "seria un orgull" i "un procés molt bonic" el "saber que estàs recolzat pels teus companys de partit i que ningú et trie a dit".

Així s'ha pronunciat en mostrar als mitjans l'autobús 'Espanya Ciutadana' contra els indults, preguntat per si té la intenció de presentar candidatura en les primàries de Ciutadans en les quals es triarà a l'alcaldable.

"Sí que em fa il·lusió presentar-me a ser candidat d'alcalde de Ciutadans per a estar ací en l'Alcaldia de València", ha afirmat, al mateix temps que ha subratllat que "seria un orgull arribar a ser candidat" perquè li han triat els seus companys de partit.

El també portaveu autonòmic de Cs ha destacat "pot ser un procés molt bonic i que es tracta d'això, de saber que estàs recolzat pels teus companys de partit i que ningú et trie a dit quan arribes a aqueixa possibilitat".

Respecte a les dates en les quals tindria lloc el procés de primàries, ha indicat que el desconeix i ha recordat que se celebraran en totes les poblacions amb més de 400 afiliats. "No puc anticipar la data, però sí que vull presentar-me jo com a candidat al que són les eleccions a l'Alcaldia", ha insistit.

"EL TREBALL DE TONI CANTÓ ÉS EXTRAORDINARI"

D'altra banda, a preguntes dels mitjans sobre si és una "coincidència" que el president de Ciutadans, Albert Rivera, i el diputat nacional de la formació Toni Cantó visiten aquest diumenge la ciutat amb motiu de la parada de l'autobús 'Espanya Ciutadana', en tant que a més "s'està parlant d'una possible candidatura" de Cantó com a president de la Generalitat, Fernando Giner ha negat que aquest acte estiga relacionat amb les primàries del partit i ha recalcat que és una de les parades programades en la ruta de l'autobús, iniciativa d'una "plataforma civil" contra els indults i el "sanchismo". "Aqueix és el tema d'aquest diumenge", ha subratllat.

No obstant això, ha indicat que "és clar" que el treball dut a terme per Toni Cantó com a diputat nacional és "extraordinari". "Ha fet moltíssim més treball i ha defensat molt millor València que tots els diputats junts de Compromís. Per tant, no puc més que aplaudir i lloar el treball que Toni Cantó està fent per València i la Comunitat Valenciana en el Congrés dels Diputats", ha resolt.

Destacats