La Generalitat destinarà 1,5 milions d'euros per a accions de comunicació i promoció del Benidorm Fest

RTVE s'encarregarà de la producció i retransmissió de les semifinals i la final que tindran lloc el 30 de gener i l'1 i 3 de febrer

Guardar

Blanca Paloma, guanyadora de l'últim Benidorm Fest
Blanca Paloma, guanyadora de l'últim Benidorm Fest

La ciutat de Benidorm descompta els dies per a acollir el Benidorm Fest, l'esdeveniment del que eixirà el nom de l'artista que representarà a Espanya en el pròxim Festival d'Eurovisió que es farà en la ciutat sueca de Mälmo. En aquest context, Turisme de la Comunitat Valenciana ha signat un acord amb Ràdio Televisió Espanyola per a la promoció i organització d'aquest festival.

Un conveni de col·laboració entre les dues administracions públiques en el qual s'especifica el pressupost que invertirà la Generalitat Valenciana en accions de publicitat i comunicació turística del Benidorm Fest: seran 1,5 milions d'euros, la mateixa quantitat que es va pressupostar en l'anterior edició.

Així, aquest milió i mitjà d'euros aportat pel govern valencià s'utilitzarà per desenvolupar accions de publicitat i comunicació turística de la Comunitat Valenciana per a situar a l'autonomia com un pol turístic a nivell nacional i internacional.

Per la seua banda, RTVE s'encarregarà de l'organització i producció del 'Benidorm Fest', así com l'enregistrament audiovisual i la retransmissió televisiva en directe de les tres gales, que se celebraran els dies 30 de gener, 1 i 3 de febrer de 2024. A més coordinarà l'elecció del pròxim representant en el festival de la cançó europea.

També s'ocuparà de la concepció i disseny del 'Benidorm Fest' i de la producció i l'enregistrament audiovisual per a l'emissió en les seues cadenes de televisió i la inclusió en els seus mitjans digitals interactius. Així mateix, RTVE assumirà la instal·lació dels decorats en plató, la maquinària de rodatge i transports, els suports d'enregistrament i de producció, el muntatge, la sonorització i posproducción o la despesa del personal artístic.

Cartell del Benidorm Fest en la ciutat de Benidorm. Imatge: RTVE
Cartell del Benidorm Fest en la ciutat de Benidorm. Imatge: RTVE

Comencen els preparatius a Benidorm

A falta de poques setmanes per a la realització d'aquest gran esdeveniment musical, els preparatius ja han començat en aquesta ciutat alacantina on el Palau d'Esports es prepara per a albergar el gran escenari on actuaran els 16 candidats i candidates seleccionats.

lmácor, Angy Fernández, Dellacruz, Jorge González, Lérica, Mantra, María Peláe, MARLENA, Miss Caffeina, Nebulossa, Noan, Quique Niça, Roger Padrós, Sofia Coll, st. Pedro i Yoly Saa són els 16 artistes que pujaran a l'escenari del Benidorm Fest a la búsqueda d'un bitllet per a actuar en el pròxim Festival d'Eurovisió.

 

 

Destacats