García Egea creu que el "canvi" que necessita la Comunitat arribarà "molt ràpid" amb Mazón

Defensa que el partit és "garant de la unificació del centredreta" enfront d'un Botànic que és "moltes coses menys inspirador"

Guardar

El secretari general del PP, Teodoro García Egea
El secretari general del PP, Teodoro García Egea

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha defensat que el "canvi" que necessita la Comunitat Valenciana arribarà "molt prompte" amb l'actual president del PPCV, Carlos Mazón, i amb un projecte "viu" d'una formació com el PP que és "insubstituïble".

Així ho ha manifestat García Egea aquest dissabte a València, on ha clausurat, al costat de Mazón, la jornada Interparlamentària del PPCV, on ha reivindicat que l'"única possibilitat de posar ordre és que governe el PP", perquè la Comunitat a més "tinga veu" i "deixe de ser el furgó de cua a la qual li ha condemnat sempre el socialisme".

El secretari general del PP ha posat en valor que el seu partit "hui lidera totes les enquestes" i, en aquest punt, ha alertat dels "sondejos 'fake' viralitzats que veurem", que "disfressaran la realitat d'Espanya i de la Comunitat Valenciana, que demanen un canvi a crits". "Som molts més dels que creieu", ha assenyalat.

En aquest sentit, ha defensat que el PP és "insubstituïble" i que "només hi ha un PP". "Nosaltres ocupem l'espai de centredreta que permet a molts sentir-se identificats", ha ressaltat, al mateix temps que ha afegit que els 'populars' "compten hui en la Comunitat amb gran líder que és Carlos Mazón, però també amb una fàbrica de líders".

García Egea ha lloat a Mazón, persona que "inspira", i ha assenyalat que la Comunitat Valenciana precisament "necessita inspiració" enfront d'un govern "tripartit i nacionalista" --en referència al Botànic-- que "és moltes coses menys inspirador". "És embolic i baralla constant, no saben quant duraran els consellers, no inspira ni evoca a aquesta terra cridada a ser locomotora d'Espanya, però que és el furgó de cua", ha lamentat.

El secretari general del PP ha assegurat que a la Comunitat Valenciana "li arribarà molt prompte el canvi que necessita" perquè "els espanyols prefereixen un govern del PP de llibertat" i ha defensat que "algú ha d'ocupar-se de defensar la Comunitat a Madrid", després de "molt de temps parlant d'infrafinançament".

CONSIDERA QUE PUIG "MANCA DE PES POLÍTIC"

El dirigent del PP nacional ha considerat que el 'president' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, "manca en aquest moment de pes polític i de l'atenció que necessita aquesta terra perquè Madrid escolte les seues reivindicacions".

En aquest punt, ha esmentat el finançament autonòmic i a la presentació de l''esquelet' de la reforma, una qüestió el resultat de la qual ha sigut, al seu judici, "carn per a Gabriel Rufián i os per a la Comunitat Valenciana".

Així, ha animat als 'populars' valencians, als qui ha manifestat el "complet i absolut" suport de la direcció nacional, a fer un pas avant amb "veu ferma i rotunda" per a "defensar a la Comunitat". "Continuem mantenint la tensió i fermesa, al carrer, on la gent ens necessita", ha reivindicat.

El 'número dos' del PP ha afirmat que l'"única recepta màgica" és "treballar els nostres principis" per a ser "els màxims exponents d'aquesta filosofia" i per a combatre "molts fronts oberts" com els governs de Pedro Sánchez i Ximo Puig o els partits que "des del nostre espectre ideològic volen gargotejar el debat".

"Si hem tingut bastant amb el govern del Botànic i ja estem tenint suficient amb el govern de coalició, l'única possibilitat de posar ordre és que governe el PP amb un programa clar", ha postil·lat, i ha criticat que Sánchez "no té un full de ruta perquè no té un Govern unit". "I de Puig ja ni parlem", ha agregat.

"L'AFALAC AFEBLEIX, PER AIXÒ ESTIC TAN FORT"

Durant la seua intervenció en la clausura de la jornada Interparlamentària, Teodoro García Egea ha subratllat que "tots són conscients que, en aquests tres anys, a nivell territorial el partit ha afrontat molts perills i molt diversos, des de l'esquerra fins a la dreta", alhora que el PP s'ha "mantingut ferm de les pressions dels quals venien a substituir-nos". En aquest sentit, ha fet broma: "L'afalac afebleix, per això estic tan fort".

García Egea ha defensat que a Espanya i en la Comunitat Valenciana el PP és un "cas diferent" dels 'populars' de la resta d'Europa, com Grècia, França o Itàlia, ja que "ha superat la irrupció del populisme i es manté en la seua configuració de fa 10 i 20 anys".

"El PP ha sigut garant de la unificació i l'aglutinació de tot el centredreta polític entorn d'unes sigles i valors que continuem mantenint", ha posat en valor, al mateix temps que ha afirmat que, si ha sigut així, és "gràcies al treball als pobles, ciutats i províncies".

Arxivat a:

Destacats