Francesc Colomer reitera el compromís de la Generalitat per la sostenibilitat i la seguretat en l'activitat turística

El secretari autonòmic de Turisme ha participat en la inauguració de l'esdeveniment 'València Sostenible, Segura i Saludable'

Guardar

Colomer Premios Turismo Sostenible
Colomer Premios Turismo Sostenible

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat juntament amb la vicealcaldessa de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, en la inauguració de l'esdeveniment 'València Sostenible, Segura i Saludable'.

Francesc Colomer ha reiterat el compromís de la Generalitat per la sostenibilitat i la seguretat en l'activitat turística, i ha recalcat que encara que ara la seguretat és un tema recurrent, "sempre ha sigut un repte".

El responsable de Turisme ha manifestat que "hem d'alinear-nos sempre amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, ODS, perquè no existeix un pla B" i ha afegit que a més "ho fem també al compàs de la transformació digital, que suposa un canvi de paradigma". En aquesta línia, ha recordat que "hem elaborat una guia de casos d'ús de la Intel·ligència Artificial en turisme des de l'ètica, per a no arribar tard i corregir amb temps".

Així mateix, Colomer ha destacat que actes com el de hui "són un al·legat en favor del retorn de la vida, una vacuna contra la por", i ha assenyalat que "el mediterrani és la civilització humana per excel·lència, perquè exalta l'art de viure, i viatjar ha de ser una cosa irrenunciable".

L'esdeveniment 'València Sostenible, Segura i Saludable' suposa un retrobament del sector MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions/Events) després de mesos de confinament. A la jornada ha assistit el gruix del sector MICE entre organitzadors d'esdeveniments, clients i entitats.

Destacats