Ferri abordarà la transició ecològica contra la crisi climàtica i social en el Debat de Política General

També tractarà el rebuig a la discriminació continuada de l’Executiu central i la garantia del co-govern del Botànic

Guardar

Fran Ferri a Les Corts
Fran Ferri a Les Corts

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, centrarà la seua intervenció de dilluns al Debat de Política General en tres prioritats: la defensa del Botànic, no només com una suma de forces, sinó com una fórmula de co-govern que garanteix mesures valentes per a millorar la vida dels valencians i valencianes; en segon lloc, la urgència d’afrontar l’emergència climàtica i social amb una transició ecològica que és una oportunitat per a generar milers de llocs de treball, a més d’avançar en una fiscalitat verda i justa. 

I la necessitat de plantar-se davant el maltractament i la discriminació que ha patit el poble valencià per part dels diferents governs centrals serà la tercera línia que abordarà Ferri al seu discurs, ja que “després de mesos insistint en la necessitat de la manifestació que se celebrarà el 20 de novembre, ara cal mobilitzar als valencians i valencianes”. 

El síndic ha manifestat que “des de Compromís defensarem que no és el moment de posar-se de perfil front els grans reptes que tenim per davant sinó que és l’hora de mesures valentes per enfrontar-se a l’emergència climàtica, però també a la crisi social que patim, garantint a totes les persones una vida digna en moments tan difícils”. 

A més a més, “davant una dreta que és sinònim de corrupció i retallades, cal un Botànic plural i on governem junts per a prendre les millors decisions possibles. I sobretot, hem de dir prou a la discriminació que patim dels governs centrals i que suposa que els valencians visquem pitjor que altres pobles”, ha conclòs Fran Ferri.

Destacats