Ferran Puchades, candidat a les primàries de Compromís a València perquè "el canvi siga imparable"

Guardar

puchades_compromis
puchades_compromis

El secretari autonòmic de Justícia, Ferran Puchades, ha anunciat aquest dimarts la seua candidatura a les primàries de Compromís per a formar part de la llista de la coalició a l'Ajuntament de València en les pròximes eleccions municipals, ja que considera que "encara hi ha molt per a fer i, sobretot, molt per a garantir que el canvi siga imparable".

Puchades es presenta amb el lema 'Amb el cap i amb el cor' i ha assenyalat que "ara és la nostra responsabilitat fer que aquest xicotet període de primavera es convertisca en una realitat ferma i confiada que mira cap al futur", recull la candidatura en un comunicat.

"Fa quasi quatre anys, amb els vots i la valentia de centenars de milers de valencians i valencianes, aconseguim tombar l'estaca de més de vint anys de governs de la dreta més reaccionària. Encara hi ha molt per a fer i, sobretot, molt per a garantir que el canvi siga imparable", ha ressaltat Puchades.

Sota aquest prisma, ha apuntat que "generacions de valencianistes van somiar aqueix 'Cap i Casal' on la seua gent se senta cuidada, per a acabar amb les grans desigualtats que encara tenim, que la igualtat d'oportunitats siga una realitat, un motor d'integració amb el seu territori i l'espill on cada valencià i valenciana es puga mirar amb orgull. Una ciutat d'oportunitats i justícia".

El responsable de Justícia considera que és la seua responsabilitat que "aquest xicotet període de primavera es convertisca en una realitat ferma i confiada que mira cap al futur, amb l'ambició que les generacions presents i futures viuran millor en una València millor".

"Des de la meua vivència professional i a l'activisme polític, cívic i social durant més de trenta anys, i aquests últims quatre anys al govern del Botànic, des de la determinació que les idees necessiten equips i xarxes per a fer-les possibles, crec que en aquest moment puc ser útil per a construir aqueixa València 'cap i casal' per al XXI", ha asseverat.

En aquest context, Puchades ha presentat la seua candidatura per a formar part de la llista municipal de València "per a sumar, per a avançar, per a integrar un equip, capaç i solvent, que lidere la transformació d'aqueixa nova València".

"Aquell somni dels qui ens van precedir és també el meu somni i ara el podem fer realitat, per nosaltres però sobretot pels nostres fills i filles i pels quals vindran. 'Amb el cap i amb el cor', fem-ho possible", ha reivindicat.

Arxivat a:

Destacats