Eva Ortiz revela que el Consell ha ocultat nombrosos contractes públics amb les empreses dels germans Puig a través de publicitat institucional

Ortiz: "Els hem tornat a enxampar camuflant subvencions per als germans del President, i quan les coses es fan amb nocturnitat és perquè alguna cosa no és clar"

Guardar

eva ortiz
eva ortiz

La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Eva Ortiz ha denunciat avui que la conselleria d'Educació, "ha mentit als valencians en assegurar que el seu departament no havia signat contractes amb les empreses del germà del President quan la realitat demostra que han formalitzat nombrosos contractes públics a través de publicitat institucional".

Així, ha assenyalat que la conselleria d'Educació, en una resposta parlamentària assegura que en els anys 2017 a 2019 no es van signar contractes per part de la Generalitat amb les empreses dels germans del President de la Generalitat ni als seus socis els Adell Bover. "En aquesta història tots esmenten perquè només la conselleria d'Educació, segons la documentació a la qual ha accedit el PPCV, ha subscrit contractes durant 2017 per valor de més de 19.200 euros per a la promoció del valencià a través d'una central de mitjans", ha assenyalat Eva Ortiz.

És a dir, ha explicat, a penes un any després que Puig arribés al Palau, les empreses dels seus germans van rebre més de 1.500 euros al mes en publicitat institucional solo en 2017.

"Plou sobre mullat" ha assenyalat Ortiz, al mateix temps que ha explicat que aquesta mateixa setmana hem sabut que després del viatge de Puig a Catalunya les empreses del seu germà van rebre 68.000 euros en subvencions del Govern català sense que Puig haja donat encara explicacions.

"Els hem tornat a enxampar mentint sobre les subvencions realitzades als germans del President Puig i als seus amics, la qual cosa demostra que alguna cosa no quadra, perquè quan no hi ha res a amagar i els comptes són clars, no hi ha por de donar la cara", ha assenyalat Eva Ortiz.

"El President no pot seguir amagat sense donar explicacions, hi ha molts valencians que ho estan passant mal o que ho han perdut tot i tenen dret a saber per què els seus diners està anant a parar a una trama de subvencions liderades pels seus germans", ha assenyalat.

"Sembla que els germans del President té carta blanca per a rebre subvencions públiques sense que ningú done explicacions", ha afegit.

Destacats